Új terméket indított útjára hűséges utasai számára a Wizz Air: A Wizz Privilege Pass lehetővé teszi a tulajdonosának, hogy egy éven keresztül minden Wizz-járaton ingyenesen adja foglalásához az elsőbbségi beszállást és a nagyméretű kézipoggyászt – tájékoztatott a légitársaság.

A Wizz Privilege Pass leginkább azoknak előnyös, akik gyakran utaznak, mivel hamar megtérül az ára, mert nem kell külön fizetni a nagyméretű kézipoggyászért és az elsőbbségi beszállásért.

A virtuális kártyát a wizzair.com oldalon lehet megvásárolni 99 euróért, és a vásárlástól számított egy évig érvényes. A kedvezmények a vásárlás után minden utazáshoz felhasználhatók, beleértve a korábbi, de még nem leutazott foglalásokat is, valamint az egy éves érvényességi időszak alatt kezdeményezett foglalásokat is az utazás dátumától függetlenül.

„A Wizz Airnél meggyőződésünk, hogy megéri erőfeszítést tenni azért, hogy még jobban megfeleljünk növekvő ügyfélkörünk igényeinek” – mondta Abrán György, a Wizz Air kereskedelmi igazgatója.

Minden hónapban több mint egy millió utas választja a Wizz Airt és foglalja le a wizzair.com oldalon hihetetlenül alacsony árainkat több száz izgalmas útvonalunk valamelyikére. Mivel számos visszatérő utasunk van, az új Privilege Pass-t úgy találtuk ki, hogy minél többet utazik valaki a Wizz Airrel, annál kedvezőbb legyen számára. Az új Privilege Pass bevezetésével kiegészítjük alacsony viteldíjainkat további megtakarítási lehetőségekkel. Azt javasoljuk törzsutasainknak, hogy amikor legközelebb a Wizz Air alacsony viteldíjaival utaznak, adják foglalásukhoz a Wizz Privilege Pass-t” – tette hozzá Abrán György.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!