Ismét légiutas-kísérő toborzót tart Budapesten a Qatar Airways. Az ötcsillagos légitársaság június 27-28-án várja a lelkes jelentkezőket a VIII. kerületi József krt. 5. alatt található Courtyard Marriott Budapest City Center hotelben.

A Qatar-flotta egyik Airbus A321-es gépe Ferihegyen. Fotó: Csemniczky Kristóf - AIRportal.hu | © AIRportal.hu

A Qatar-flotta egyik Airbus A321-es gépe Ferihegyen.
Fotó: Csemniczky Kristóf – AIRportal.hu

A járataival 2011 januárja óta Budapesten is jelen lévő Qatar Airways pontban reggel 09:00-kor kezdi meg a jelentkezők meghallgatását. A katari légitársaság legalább 21 éves, felemelt karral min. 212 centiméter magas, legalább érettségizett, angolul folyékonyan beszélő és írni is tudó, kitűnő egészségi állapotnak örvendő és remek kondícióban lévő hölgyeket és urakat keres dohai bázisú munkavégzésre.

A barátságos, kitűnő kommunikációs készséggel rendelkező, nemzetközi csapatban való munkára vágyó jelentkezőktől a légitársaság pontos megjelenést és elegáns öltözéket vár el a legközelebbi budapesti meghallgatáson.

A jelentkezés június 27-i határidővel előzetes online regisztrációhoz kötött a légitársaság honlapján keresztül, ahol további fontos részletek is megtalálhatók az elvárásokkal, valamint az állásinterjún szükséges papírokkal és okmányokkal kapcsolatban.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!