Kép - AIRportal.hu Budapest Ferihegy Airport (BUD/LHBP)
Repülőgép terhelés- és súlypontszámító tiszt
(rampás és forgalmista)
tanfolyam indul a Take-air Kft. szervezésében
munkalehetőséggel*!

* További részletek a leírásban.

Tematika:

  • Repülőgép terhelés- és súlypontszámító képzési programunk részeként a hallgatók a Nemzeti Közlekedési Hatóság által kiállított jogosítványt szereznek mindenféle repülőgép-típus földi kiszolgálásának koordinálásához, rakodásának megtervezéséhez, súlyponthelyzetének kiszámításához.
  • A tanfolyamot elvégzők elsajátítják a a repülőgép fizikai kiszolgálásához szükséges ismereteket, valamint a kiszolgálásban használt berendezések, az utasok kezeléséhez szükséges folyamatok és a vonatkozó meteorológiai ismereteket is.
  • Megismerkednek a különböző repülőgéptípusok jellemző tulajdonságaival, a gyors és pontos munkavégzés fortélyaival.
  • A képzési program magába foglalja a gyakorlat megszerzését is, melynek keretében a hallgatók -megfelelő szakmai felügyelet mellett- “valódi” járatok kiszolgálását, tényleges utasok és repülési feladatok kezelését irányítják.
  • A szakszolgálati engedély birtokában bármely repülőtéren vállalhatnak munkát a szakmában, mellyel egycsapásra értékes szereplőkké válnak a munkaerőpiacon!

Kinek ajánlott:

  • Ajánljuk mindenkinek aki szeretné megismerni az igazi szakmai titkait a repülés valóságos, kézzel fogható világának, illetve azoknak akik hivatásszerűen szeretnének részesei lenni ennek a hétköznapi csodának,
  • akik közvetlenül a repülőgépekkel szeretnének dolgozni,
  • akik repülőgépek földi kiszolgálását karmesterként irányítani, a járatokat repülésre felkészíteni.

Munkalehetőség: A tanfolyamot sikeresen elvégző hallgatók számára garantált állásinterjú lehetőség a Liszt Ferenc nemzetközi Repülőtéren működő egyik nagy földi kiszolgáló cégnél – a részletekről érdeklődjön elérhetőségeinken!

Tanfolyam indulási dátuma: 2016. október 10.

További részletek és jelentkezés:

A Take-air Kft-ről:
Vállalatunk versenyképes áron kínál képzési programokat már sokadik éve. A tanfolyamok összeállítását a Nemzetközi Légi-szállítási Szövetség (IATA) és a Nemzeti Közlekedési Hatóság szabályozza. Fő profilunk a repülőterek üzemeltetésével, repülőgépek földi kiszolgálásával valamint repülések szervezésével, tervezésével kapcsolatos képzések szervezése. Az oktatás mellett szakértőink repüléssel kapcsolatos jogi tanácsadásban és egyéb képzések megszervezésében is állnak rendelkezésére.

Hirdetés
Hirdetés
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!