Már nem csak átlagos sétarepülést kínál a tajvani EVA Airways, hanem egy utazásszervezővel közösen társkereső utakat is indít az év végi ünnepi időszakban.

A légitársaság karácsony, szilveszter és újév napján három randijáratot szervez a Mobius utazásszervező céggel közösen, “Fly! Love is in the Air” (Repülj! Szerelem van a levegőben) jelmondattal – írta cikkében a CNN.

A járatokra 40-40 utas jelentkezhet, 20 férfi és 20 hölgy, a kezdeti ülésrendet kisorsolják majd a szervezők, viszont a résztvevők a fedélzeten szabadon helyet cserélhetnek.

Az utasok a 295 USA-dolláros jegyért mindhárom alkalommal három órás sétarepülésen vesznek részt, amely a tajpeji Taoyuan repülőtérről indul és oda is tér vissza. A napközbeni járatok Tajvan keleti partja mentén haladnak, így a randihoz az ország hegyvonulatai biztosítanak romantikus hátteret, míg a Szilveszter éjszakai járaton, mivel a nyugati partszakasz felett repül, Tajvan kivilágított nagyvárosai.

Mindhárom út picit más élményt nyújt majd az utasoknak, a karácsonyi után egy délutáni teázást, az újévi előtt egy reggelit, a szilveszteri előtt pedig egy gyertyafényes vacsorát iktattak be a szervezők, sőt az utóbbi járaton az utasok együtt számolhatják vissza 2020 utolsó másodperceit.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Forrás: EVA Airways

A fedélzeten a Michelin-csillagos séf, Motoke Nakamura ételeit kapják az utasok az ismerkedés közben, amit az EVA Airways légiutaskísérői szolgálnak fel.

A jelentkezőknek egyetemi diplomával és tajvani állampolgársággal kell rendelkezniük, és kisebb felzúdulást keltett a közösségi médiában, hogy a szervezők az életkort is meghatározták,
28 és 38 év közötti férfiakat, valamint 24 és 35 év közötti hölgyeket várnak a járatokra.

Minden repülés után a földön további két órás időtartamban folytatódhatnak a randik, és a végén a résztvevők “szerelmet vallhatnak” annak, aki vonzó lett számukra.

A koncepcióban némi szépséghiba, hogy a járvány miatt a szervezők arra kérik az utasokat, hogy amikor nem fogyasztanak éppen ételt vagy italt, viseljenek maszkot.

Mindezek ellenére az első járatra szóló jegyeket gyorsan elkapkodták, a rendelkezésre álló 40 helyre több mint 400 jelentkező volt.