A Ryanair ultra-low-cost légitársaság augusztus 27-én bejelentette a Ryanair Business Plus szolgáltatást, mely az európai üzleti utazók igényeihez szabott utazási szolgáltatásokat nyújt – közölte lapunkkal a légitársaság.

Kenny Jacobs, a Ryanair marketingért felelős vezérigazgató-helyettese bejelenti az új Business Plus szolgáltatást. (Fotó: Ryanair) | © AIRportal.hu

Kenny Jacobs, a Ryanair marketingért felelős vezérigazgató-helyettese bejelenti az új Business Plus szolgáltatást. (Fotó: Ryanair)

A Ryanair Business Plus csomagot megvásárló utasok rugalmasan változtathatják jegyeiket ingyen, még az utazás napján is, egy aznapi korábbi, vagy későbbi járatra (a szabad helyek függvényében).

20 kg feladható poggyászt vihetnek magukkal, valamint az elsőbbségi beszállítás (priority boarding) szolgáltatást is használhatják.

A Business Plus utasok bizonyos reptereken igénybe vehetik a “Fast Track”, azaz a soron kívüli utasbiztonsági ellenőrzés lehetőségét, ami egyelőre – bár a reptéren létezik ilyen szolgáltatás – Budapesten nem, csak Barcelona El Prat, Brüsszel Charleroi, Dublin, East Midlands, Liverpool, London Stansted, Manchester, Milanó Bergamo repülőtereken érhető el.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Ezen túl a Business Plus jegyet vásárló utasok ‘prémium ülésekben’ élvezhetik az utazást, azonban ez csak annyit jelent, hogy nagyobb lábtérrel rendelkező üléseket választhatnak a szabad helyek függvényében, valamint a kijáratokhoz közel ülhetnek és így gyorsabban hagyhatják el a repülőgépet a megérkezéskor.

A Ryanair Business Plus jegyek árai 21.999 Ft-tól indulnak, a részletes feltételek itt olvashatók.

A Business Plus szolgáltatás a legújabb a Ryanair utasbarát fejlesztéseinek sorában. A légitársaság utasainak mintegy 25%-a üzleti céllal utazik, így a Ryanair folytatja üzleti utazóknak szóló szolgáltatásainak fejlesztését a lehető legalacsonyabb díjak mellett.

A Ryanair hamarosan egy új, immár második GDS partnerségi megállapodást köt a meglévő Travelport GDS mellett, amelynek köszönhetően még több üzleti utazó hozzáfér majd a fuvarozó szolgáltatásaihoz – idézi a közlemény Kenny Jacobsot, a Ryanair marketingért felelős vezérigazgató-helyettesét.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!