A Wizz Air története során először fordult elő, hogy tizenkét hónapon belül 15 millió utas választotta a légitársaságot. Ez 17 százalékos növekedést jelent az előző évhez képest. A légitársaság 86 százalékos átlagos töltöttségi szintet ért el ebben az egy éves időszakban.

Ráadásul a Wizz Air nyerte el az Airbus működési kiválóságért járó díját az európai légitársaságok közül („Best Operational Excellence Award – Europe”), amellyel a légitársaság 2012-ben és 2013-ban elért kiemelkedő működési teljesítményét díjazták.

„Újabb mérföldkőhöz érkeztünk, hiszen 15 millió utas választott minket az elmúlt tizenkét hónapban” – mondta John Stephenson, a Wizz Air ügyvezető alelnöke. – „Ez bizonyítja, milyen nagy a kereslet az utazási lehetőségek iránt, amelyeket alacsony viteldíjú útvonalainknak köszönhetően 35 országban teszünk elérhetővé. Bízunk benne, hogy még ennél is többen utaznak majd velünk a jövőben 102 desztinációnkra, 341 útvonalunkon, miközben 2014 végéig 54 darab A320 típusú repülőgépre bővül a flottánk. Ezután is azon dolgozunk majd, hogy megfeleljünk utasaink igényeinek személyre szabott utazási élményt valamint kiegészítő szolgáltatások és termékek széles skáláját kínálva” – tette hozzá John Stephenson.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!