ILYEN MÉG NEM VOLT!

Repülés-szakmai angol ALAP nyelvtanfolyam azoknak, akik még nem tanulták

Indul: 2018. január 15-én
Farkas Vulkán légiforgalmi irányító és 
Köteles Dóra angol nyelvtanár vezetésével.

A tanfolyamról általában

Akárcsak egyéb tanfolyamaink, ez is kiscsoportos tantermi foglalkozás, 3-4, maximum 5 hallgató részvételével. Elsősorban olyanok jelentkezését várjuk, akik ma még kissé ismeretlenül mozognak a repülés világában, de angolul elboldogulnak és a jövőjüket a repülés világában képzelik el. Ez a tanfolyamunk 96 órás, amely a magas óraszámánál fogva alapos tanulást biztosít. A foglalkozásokra egy héten egyszer, hétfő délutánonként 17.30-20.45 között kerül sor, összesen huszonnégy egymást követő alkalommal. Alkalmanként 4 tanóra (egy tanóra 45 perc) kerül megtartásra, olyan módon, hogy 1,5 óra oktatás – 15 perc szünet – 1,5 óra oktatás.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Mi az a repülés-szakmai angol?

A repülés-szakmai angol nyelv többek között magában foglalja a repüléselmélettel, a repülőgépekkel, a repülésmeteorológiával, a navigációval, a repülőterekkel, a repülésben működő szolgálatokkal kapcsolatos kifejezéseket. A képzés során amellett, hogy módszeresen megismerkedünk a repülés különböző területeivel, fejlesztjük az általános nyelvi készségeinket az ICAO (Nemzetközi Polgári Repülési Szervezet) által meghatározott követelményrendszer figyelembevételével. 

Állandó tanáraink

Helyszín

Tantermünk Budapesten, a III. kerületi Reményi Ede utca 3. szám alatt található. Gépkocsival érkezők számára a környező utcákban a parkolás díjmentes, de lehetőség van fizetős parkolásra is zárt területen. A tömegközlekedés kiváló, számos buszjárat és HÉV megálló van a közelben, ahonnan pár perc sétával megközelíthetőek vagyunk.

Időpont

A tanfolyam kezdési időpontja: 2018. január 15-től kezdődően 24 hét, így még a nyári szabadságolások előtt, júniusban véget ér.

A képzés díja

Kurzusunk minimálisan 3 fő részvétele esetén indul. A részvételi díj is ennek megfelelően került meghatározásra, amely egységesen, személyenként 2.500 forint/tanóra, azaz a 96 órás tanfolyam esetén ez 240.000 forint. Természetesen ez már a bruttó számlás ár. Amennyiben nem jönne össze a tanfolyamhoz szükséges minimális létszám, lehetőség van ennél kisebb létszámú résztvevővel is elindulni, egyedi kalkuláció alapján.

Elérhetőségeink és jelentkezés

Farkas Vulkán
Telefon: +36304457526
Email: foniaonline@gmail.com

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!