Északi fény, forró termálmedencék, vulkánok és gejzírek – ez vár minden Valentin nevű utasra a szerelmesek napján ingyen a WOW Airtől. Az izlandi low-cost cég új akciójának kisebb szépséghibája, hogy az akció csak az Egyesült Államokból Izlandra utazókra érvényes.

Találó akciót hirdetett meg a WOW Air minden Amerikából Izlandra utazó, Valentin nevű utasa számára:
akik Szent Valentin után ezt a kereszt- vagy vezetéknevet kapták, most ingyen utazhatnak a légitársasággal.

A lehetőség a január 24-től február 14-ig foglalt járatokra érvényes, az utazásnak pedig február 10. és 14. közé kell esnie. Sajnos azonban az ajándék csak az USA négy reptere és Reykjavik között érvényes.

Igazi romantikus kikapcsolódás lehet a szerelmesek napján is (Forrás: Unsplash)

Az ajánlatban Boston (BOS), Detroit (DTW), New York-Newark (EWR) és Washington-Baltimore (BWI) repülőterekről induló utak szerepelnek.

A kiírásnak megfelelő utasoknak a foglalásukat és az útlevelük másolatát a légitársaság kijelölt e-mail címére kell elküldeniük, ahol ellenőrzik, hogy tényleg Valentin-e a nevük, ezt követően kapják vissza a repülőjegyük árát.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Azt nem közölte a légitársaság, hogy az akció a név különböző országokban használt változataira is érvényes-e, ennek kinyomozását rábízzuk Bálint nevű, éppen az Egyesült Államokban tartózkodó olvasóinkra.