Ma este leállt a bluenoseair.hu illetve a malert.hu honlapja – írja az arepules.blogspot.com szakmai blog. Pillanatnyilag az alábbi szöveg fogadja a látogatót:

A weboldal fefüggesztve- The account has been suspended
A Weboldal készítőjének, és fenntartójának véleménye: – A Magyar Légiközlekedésért Egyesületben felerősödött a széthúzás és az önös érdekek előtérbe helyezése az eredeti céllal szemben
– A weboldal, valamint a domain név tulajdonosa, készítõje, 2012.04.13-án a fentiek miatt az egyesületből kilépett.

A weboldal jelenleg így néz ki:

© AIRportal.hu - kép

Egyelőre nem tudni részleteket arról, hogy mi áll az ügy hátterében: “A Malév utódját akaró, médiában publicitást kapott civil és vállalkozói érdekcsoportok a hírverés ellenére egyelőre mégsem látszanak egy valódi erővé összeállni” – írja a blog.

A malert.hu domain név a nyilvántartás szerint Turi László magánszemély használatában van, aki információink szerint nem volt tagja az egyesületnek csak a domain használatot adta az egyesületnek, a bluenoseair.hu pedig Ledstore Export-Import Kft. használatában van. A malert.hu domain név a bluenoseair.hu-ra van átirányítva.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Update: A szerkesztőségünkhöz eljutott, nem hivatalos információk szerint a weboldal üzemeltetője és a Malért elnöksége között kialakult vita állhat annak a hátterében, hogy egyik pillanatról a másikra eltűnt az internetről a Malért weblapja, amely eddig a bluenoseair.hu és a malert.hu címen volt elérhető.

Malértes körökből származó információink szerint az egyesület nem oszlott fel, dolgoznak tovább és az elnökség egy hivatalos MTI közleményben fogja tájékoztatni a sajtót a kialakult helyzetről és a további tervekről.

Forrás: http://arepules.blogspot.com

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!