Ryanair, európai fapados légitársaság sajnálattal közli utasaival, hogy a francia ATC sztrájk miatt több, mint 70 járatot törölnek Franciaországból és Franciaországba a holnapi nap folyamán (okt. 10., csütörtök). A francia hatóságok felszólítottak minden légitársaságot, hogy 30%-kal csökkentsék a menetrendet. Sajnálatos módon ez az ATC a franciaországi átszállásokat is érinti és további járattörléseket ill. késéseket okozhatnak a jövőben.

Azon utasait, akiket érint a csütörtöki sztrájk e-mailben és sms-ben értesíti a légitársaság. A járatváltozások a Ryanair Twitter oldalán és a Ryanair.com weboldalon is megtalálhatóak. Azon utasok, akik csütörtöki járatra foglaltak jegyet Franciaországba ill. Franciaországból, foglalási irodánkkal kapcsolatba lépve alternatív utakra válthatnak.

Robin Kiely, a Ryanair kommunikációs igazgatójának nyilatkozta:
“A Ryanair sajnálattal közli, hogy a francia ATC sztrájk miatt több, mint 70 járatot törölnek, és további késések ill. járattörlések várhatóak. Elnézést kérünk minden utasunktól, akiknek emiatt az indokolatlan ATC sztrájk miatt hiúsul meg utazásuk. Minden utas, aki október 10-e csütörtökön repülne, ellenőrizze kérem a járat státuszát a ryanair.com oldalon a reptérre utazást megelőzően.”

(Az itt olvasható, szóról-szóra közölt közleményt a Ryanair ékezetek nélkül küldte szerkesztőségünk részére, amelyet utólag javítottunk.)

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!