San Francisco városába indít menetrendszerű járatot április 13-tól a Turkish Airlines. A török légitársaság a hét öt napján kínál közvetlen összeköttetést Isztambul és a nyugati parti amerikai nagyváros között, az útvonalra a flotta legnagyobb Boeingjét állítva.

Légiutas-kísérő a Boeing 777-300ER fedélzetén. (Fotó: Turkish Airlines) | © AIRportal.hu

Légiutas-kísérő a Boeing 777-300ER fedélzetén.
(Fotó: Turkish Airlines)
Economy Class a Boeing 777-300ER-en. (Fotó: Turkish Airlines) | © AIRportal.hu

Economy Class a Boeing 777-300ER-en. (Fotó: Turkish Airlines)

A Turkish Airlines legújabb, San Franciscó-i járata a hét öt napján, hétfőnként, keddenként, csütörtökönként, péntekenként és vasárnaponként szerepel április 13-tól kezdődően a légitársaság menetrendjében.

A Turkish az útvonalra a flotta legnagyobb típusát, a Boeing 777-300ER-t állítja, amelynek fedélzete három-osztályos konfigurációban, business, comfort és economy osztállyal működik, járatonként összesen 337 utasnak férőhelyet biztosítva.

A TK79-es San Franciscó-i járat a menetrendje szerint délután 13:05-kor indul az isztambuli Atatürk nemzetközi repülőtérről és délután 16:25-kor érkezik meg San Franciscóba, ahonnan TK80-as azonosítóval 18:10-kor száll fel, és másnap délután 17:05-kor van ismét Isztambulban. A járatnak ennél fogva kedvező a csatlakozása Budapestről is, ahonnan odafelé a TK1036-os 12:05-kor van Isztambulban, visszafelé pedig a TK1037-es 18:10-kor indul Isztambulból a Liszt Ferenc repülőtérre.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A Turkish Airlinesnak Chicago, Houston, Los Angeles, New York, Washington D.C. és Boston után San Francisco a hetedik úti célja az Amerikai Egyesült Államokban, az amerikai kontinensen pedig már a tizenegyedik. Isztambulból elérhető még Buenos Aires, São Paulo, Toronto és tavaly július negyedike óta Montréal is.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!