A SkyTeam légiszövetség 2013. december 16-án jelentette be, hogy jövő év március 5-én újabb fuvarozót üdvözölhetnek taglégitársaságaik között. Az indonéz Garuda Indonesia légitársaság a SkyTeam huszadik tagja lesz, a térségből, Délkelet-Ázsiából pedig a második.

A Garuda csatlakozásának köszönhetően egyszerűsödni fog az Indonéziába való eljutás, hiszen a légitársaság több világvárosba is közvetlen járatokat üzemeltet Jakartából. Ilyen desztinációk közé tartoznak Amszterdam, Peking, Sanghaj, Taipei és Szöül városai is.

A SkyTeambe történő beolvadás több, mint 1000 új célállomást fog eredményezni a Garuda Indonesiát választó utasok számára. Mindezek mellett akár a SkyPriority szolgáltatás, vagy a taglégitársaságok mintegy 530 exkluzív utasvárója is azon előnyök közé tartozhat majd, amit a szövetség kínálni tud, és amiért érdemes lesz az indonéz fuvarozót választani az ázsiai utakhoz.


A csatlakozáshoz szükséges kritériumokat már teljesítette a légitársaság, így megújult a cég számítógépes rendszere, és további változtatásokat eszközöltek az utaskezelés menetében is.

A Garuda Indonesia vezérigazgatója, Emirsyah Satar nagyon elégedett és hálás is egyben a többi fuvarozónak, hogy azok támogatásukkal segítették a cég integrálódását a SkyTeam tagjai közé.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Ez a lépés egy nagyon fontos pont a cég “Quantum Leap 2011-2015” fantázianévre hallgató fejlesztési tervében, melyben rendkívüli változásokat szeretnének bevezetni a légitársaság mindennapjaiba – tette hozzá a vezérigazgató.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!