Hosszú távú járathálózatának fejlesztését jelentette be a jövő nyári menetrendre az Ukraine International Airlines. Ukrajna nemzeti légitársaságának 261 üléses Boeing 767-esei Bangkokba, Pekingbe és New Yorkba is sűrűbben fognak közlekedni.

Az Ukraine International Airlines elsőként a bangkoki járatának menetrendjét módosítja. 2016. március 27-től a jelenlegi heti kettőről háromra emelve a thai fővárosba közlekedő járatainak számát. Utána, március 28-tól a pekingi járat heti háromról négyre, majd április 26-tól heti ötre emelkedik.

A legsűrűbben New York lesz elérhető. Május 18-tól előbb heti hat, június 5-től pedig már mindennapos közvetlen légi összeköttetést biztosítva Kijev és a Kennedy repülőtér között.

Mindhárom interkontinentális útvonalon az Ukraine International flottájának legnagyobb típusa, a Boeing 767-300ER (Extended Range) közlekedik, amelyből négy darab áll rendelkezésre a légitársaság számára. A szélestörzsű gépek fedélzete háromosztályos konfigurációt kínál: 12 utasnak a legmagasabb üzleti, 38-nak a prémium turista és 211-nek a hagyományos turista komfortzónában.

Az Ukraine International 2014 áprilisában nyitotta meg a New York-i járatát, amelyet a kezdetekben heti kétszer, június közepétől már heti ötször repültek a kijevi Boriszpili nemzetközi repülőtérről.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!