Európa-szerte közel 100, 18-25 év közötti utasa részvételével szervez online fókuszcsoportot a Wizz Air, a tagok alkalmanként 20 eurós repjegy-utalványt kapnak. A WIZZ Youth Forum visszajelzései segítenek a szolgáltatások és az utazási élmény fejlesztésében. 

A résztvevők megoszthatják visszajelzéseiket, ajánlásaikat és meglátásaikat, ezzel is segítve a légitársaság szolgáltatásainak javítását a hat legjelentősebb szempont, köztük az ügyfélélmény, a jövőbeli utazási igények, a fenntarthatóság, a digitális fejlesztések, a kreatív koncepciók és kommunikáció alapján.

A légitársaság az utazás, a repülés, a jövő trendjei és a digitális megoldások iránt szenvedélyesen érdeklődő fiatal utasai jelentkezését várja a fókuszcsoportba.

A fórumon kapott visszajelzések kiegészítik a cég egyéb ügyféltendenciák és -ismeretek területén végzett kvantitatív felméréseit.

Az Európa-szerte közel 100 főből álló csapatból havonta kiválasztanak húsz résztvevőt, akik a Microsoft Teams segítségével lebonyolított fókuszcsoportos megbeszéléseken oszthatják meg gondolataikat a légitársasággal. Bár mindez önkéntes alapú, a légitársaság köszönetként 20 eurós repülőjegy-utalványt ajánl fel a résztvevőknek minden alkalommal. Emellett a tagok sorsoláson vesznek részt, amelynek nyereménye egy 200 eurós utalvány. Jelentkezni egy angolnyelvű kérdőív kitöltésével lehet.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Fotó: AIRportal.hu