Ha szívesen csatlakoznál az AIRportal.hu, Magyarország legkedveltebb légiközlekedési hír- és közösségi oldalának csapatához, most itt a lehetőség!

Érdekel a légiközlekedés, a repülőterek, légitársaságok világa, vagy a repülőgépipar újdonságai? Jól eligazodsz a nagyvilág repülős híreinek világában, jól értesz a légiközlekedés valamelyik területéhez? Érdekelnek a légiközlekedéssel kapcsolatos sajtótájékoztatók, sajtóesemények?

Jól tudsz angolul és magyarul is kiválóan fogalmazol? Érdekel az online világ, online szerkesztői munka, blogírás vagy éppen a multimédiás tartalomszerkesztés? Rendszeresen olvasod az AIRportal.hu-t, sőt az oldal „rajongója” vagy?

Ha magadra ismertél, köztünk a helyed!

Írd meg a szerkeszto@airportal.hu emailcímre 2013. augusztus 26-ig az elérhetőségeid, fontosabb adataid (név, kor, lakhely/város, emailcím) és, hogy miért lennél Te a legjobb választás, mint AIRportal.hu szerkesztő.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Mit tudnál hozzátenni az oldal tartalmának frissítéséhez, fejlesztéséhez? Milyen témák érdekelnek a leginkább (pl. repülőgépgyártók hírei, repülési események-balesetek, utazással kapcsolatos hírek, stb.)? Híreket, cikkeket vagy inkább blogbejegyzéseket írnál? Milyen egyéb javaslatod, ötleted van az oldal tartalmával kapcsolatban?

Itt a lehetőség, hogy a csapat tagja lehess és a legjobb magyar légiközlekedési hír- és közösségi oldalt még színesebbé, érdekesebbé tedd! A jelentkezőkkel 2013. augusztus 26. után vesszük fel a kapcsolatot!

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!