A Wizz Air október 9-én köszöntette a Wizz Discount Club félmilliomodik tagját, majd pár nappal a jelentős mérföldkő megünneplését követően a légitársaság újra szabta a Club feltételeit. A 2014. október 14-től új belépőkre már az új szabályok és tagsági díjak vonatkoznak. Az utasok mostantól a 9 990 Ft-os éves díjú standard és a 15 990 Ft-os éves díjú csoportos tagság közül választhatnak.

A 2014. október 14 előtt érvényes szabályok szerint egy Wizz Discount Club tag összesen 9 utastársa részesült kedvezményben, amennyiben a foglalás együtt történt, mindez 9 990 Ft-os éves tagsági díj mellett volt elérhető.

Október 14-től két új tagsági típus jött létre a „Standard tagság” és a „Csoportos tagság”. A Standard tagság éves díja 9 990 Ft és a szabályok szerint a kedvezmény mindössze egy útitársra terjeszthető ki. A Csoportos tagság öt útitársnak nyújt kedvezményt 15 990 Ft éves díj fejében.

Standard tagság az egyedül vagy csak egy útitárssal utazóknak lehet kedvező, mely az alábbi kedvezményeket nyújtja:

  • Garantált minimális kedvezmény 2 900 Ft mindegyik járaton, minden 5 990 Ft feletti díjtételből, bármikor az éves tagság ideje alatt. Ha a jegyár alacsonyabb 5 990 Ft-nál, nincs garantált árkedvezmény. A kedvezményes díjtételek a Clubba való belépés után azonnal foglalhatóak.
  • 1 450 Ft megtakarítás minden online vásárolt nagyméretű kézipoggyász és feladott poggyász után. A csökkentett poggyászdíjak a Clubba való belépés után azonnal foglalhatóak.
  • Standard kedvezmények: A kedvezmények érvényesek a tag útitársa számára is (aki ugyanazon a foglaláson szerepel, mint a tag, de legfeljebb két utas foglalásonként).
  • Exkluzív akciók: a kizárólag tagoknak szóló akciókról elsőként kapnak a tagok értesítést e-mailen, illetve az utas további kedvezményekben részesülhet amennyiben feliratkozik a WIZZ Hírlevélre.

A Csoportos tagság által nyújtott kedvezmények megegyeznek a Standard tagoknak járó kedvezményekkel, azzal a különbséggel, hogy a kedvezmények legfeljebb 5 útitárs helyfoglalására is érvényesek, ha a Club taggal közös foglalásban szerepelnek, azaz összesen maximum 6 utas kap kedvezményt foglalásonként.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A légitársaság weboldalán szereplő tájékoztatóból nem derül ki egyértelműen, hogy mi történik a programba korábban belépett tagokkal a tagság következő évfordulóján, de egyelőre még számukra élnek a régi, 9 főre kiterjeszthető kedvezmények. Ha jól értelmezzük az oldalon leírtakat, az eddigi tagok a következő foglaláskor már most szabadon választhatnak, hogy 9 990 Ft-os díj mellett Standard taggá válnak és az eddigi 9 helyett csak 1 útitárssal utazhatnak kedvezményesen, vagy a magasabb 15 990 Ft-os díj mellett átváltanak a Csoportos tagságra, amely összesen 6 utas részére nyújt kedvezményt. A választás nem visszavonható.

A légitársaság szerdán délután juttatta el hivatalos közleményét szerkesztőségünkhöz:

Mostantól még több kedvezmény jár a Wizz Discount Club tagoknak

A Wizz Air bejelentette, hogy mostantól újabb kedvezményeket biztosít a Wizz Discount Club tagoknak. 2014. október 14-től a Wizz Discount Club tagok nemcsak a repülőjegyet vásárolhatják kedvezményesen, hanem a poggyászdíjon is spórolhatnak minden egyes foglalásnál az előfizetés napjától számított egy évben. A légitársaság két új tagsági kategóriát is bevezetett: a Standard tagság a klubtagnak és egy utastársának biztosít alacsonyabb vitel- és poggyászdíjat, míg a Csoportos tagság több, a klubtaggal utazó családtagra és barátra is kiterjeszti ezeket a kedvezményeket.

„Nagy örömmel jelentjük be a Wizz Discount Clubot érintő jelentős fejlesztésünket” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air szóvívője. – „A több mint félmillió tag bizonyítja a Wizz Discount Club népszerűségét azok körében, akik garantált kedvezményeket szeretnének minden alkalommal, amikor a Wizz alacsony viteldíjú járatain utaznak.

A garantált 2900 forint megtakarítás a jegy árából és a további 1.450 forint kedvezmény a feladott poggyász díjából még vonzóbbá teszi a Wizz Discount Club tagságot, nekünk pedig lehetőséget ad arra, hogy megháláljuk ügyfeleink hűségét azzal, hogy biztosítjuk nekik ezeket a kedvezményeket, amikor jegyet váltanak a Wizz Air járataira.

A 9.900 forintos Standard tagság egy jegyfoglalás alkalmával két utasnak biztosít kedvezményeket egy éven keresztül, míg a 6 főből álló csoportoknak vagy családoknak a Csoportos tagságot ajánljuk 15.990 forint éves díjért. Mindkét tagsági típus a wizzair.com-on érhető el„ – tette hozzá Daniel de Carvalho.

A Wizz Discount Club tagok bármelyik foglalásnál válthatnak az új tagsági kategóriákra, de maradhatnak is a jelenlegi klubtagsági típusnál, amíg le nem jár annak érvényessége.

Címlapfotó: Wizz Air

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!