A légiforgalmi irányítók munkabeszüntetése miatt leállt a légi közlekedés a brüsszeli Zaventem nemzetközi repülőtéren és Belgium második legnagyobb repülőterén, Charleroi-ban – tájékoztatott a La Libre Belqique francia nyelvű belga napilap kedden.

A Belgocontrol légiforgalmi irányító vállalt munkabeszüntető akciója miatt felfüggesztették Belgium két legnagyobb légi forgalmat bonyolító repülőterén.

A legtöbb fapados légitársaságnak helyet biztosító dél-belgiumi Charleroi repülőtere csak leszálló járatokat fogad. Az akció várhatóan 22.15 percig tart, utána fokozatosan áll vissza a repülőterek közlekedése.

Budapesti járatokat is érint a sztrájk

A Brussels Airlines menetrend szerint 17:40-kor Budapestről Brüsszelbe induló járatát és a Zaventem repülőtérről menetrend szerint 22:45-kor Budapestre érkező járatát törölték a Budapest Airport járatinformációs oldala szerint.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A Wizz Air menetrend szerint 18:05-kor Charleroi-ba induló járata a mostani információk szerint mintegy két órás késéssel 20 órakor indul és ennyit késik értelem szerűen a visszafelé közlekedő járat is.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!