Az Emirates egyedülálló lehetőséget kínál a magyar utasok számára, hogy a legmagasabb szintű kényelemben fedezhessenek fel újabb egzotikus úti célokat a légitársaság november 8-ig elérhető, különleges őszi ajánlatainak keretében.

Az Emirates Airline kiterjedt úti cél hálózata, valamint a legmagasabb szintű fedélzeti szolgáltatások és kényelem mellett különleges őszi ajánlattal is kedvez az utazni vágyóknak: november 8-ig a magyar utasok kivételesen kedvezményes áron valósíthatják meg álmaik nyaralását.

Az Economy Class-re jegyet váltó utasok most Budapestről Dubajba 115.000 forintért, Kuala Lumpurba 135.000 forintért, Bangkokba 155.000 forintért, Szingapúrba 165.000 forintért, Szöulba pedig 170.000 forintért válthatnak retúrjegyet. A kedvezményesen elérhető repülőjegyekkel az Emirates díjnyertes fedélzeti szórakoztató rendszerét, a légitársaság biztosította kiváló fedélzeti étkezési lehetőségeket és nagyvonalú, 30 kg-os poggyászlimitjét is élvezhetik az Economy Class utasai.

A különleges ajánlat a 2015. november 8-ig lebonyolított foglalásokra érvényes, a november 12. és december 10., a január 3. és március 17., illetve a március 27. és június 30. közötti utazásokra.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

“Az ünnepek és a hideg hónapok közeledtével szeretnénk megkönnyíteni utasainknak, hogy megvalósítsanak egy régóta tervezett téli egzotikus utazást, meglátogathassák külföldön élő rokonaikat, barátaikat, vagy hogy egy különleges nyaralással lepjék meg egymást. Kiváló fedélzeti ételválasztékunkkal, kényelmes repülőgépeinkkel, több nyelven beszélő, segítőkész személyzetünkkel és nagyvonalú poggyászlimitünkkel gondoskodunk arról, hogy már maga az út is élmény legyen” – mondta el Horváth Gábor, az Emirates magyarországi country managere.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!