A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság eljárást folytat lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt H. Katalin 53 éves budapesti lakos ellen, aki a rendelkezésre álló adatok szerint a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a biztonsági ellenőrzés alkalmával eltulajdonított egy mobiltelefont.

Egy müncheni férfi kérte a rendőrök segítségét 2015. január 9-én 12 óra körüli időben a repülőtéren. Elmondta, hogy a biztonsági ellenőrzés alkalmával mobiltelefonját a futószalagon felejtette, néhány perc múlva visszament érte, de már nem találta a készüléket.

A biztonsági kamerák rögzítették, ahogyan a gyanúsított magához veszi a férfi telefonját. A Repülőtéri Rendőri Igazgatóság nyomozói a felvételek segítségével rövid időn belül azonosították a nőt, akit egy repülőgép fedélzetén közvetlenül a járat indulása előtt elfogtak. Az asszony az eltulajdonított mobiltelefont azonnal átadta a rendőröknek, akik azt lefoglalták, majd visszaadták jogos tulajdonosának.

A gyanúsított szabadlábon védekezik, ellene a további eljárást a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

50 perc alatt elfogták a repülőtéri tolvajt

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Forrás: ORFK Youtube csatorna

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!