A Budapest Airport valamennyi szabad üzlethelyisége gazdára talált a terminálokon. A repülőtéri üzlet- és étterem kínálat soha nem volt ennyire színes és változatos, mint most. A két utolsóként beköltöző bérlő újabb világmárkákat hozott a SkyCourt és a 2A Terminál tranzit területére, előbbi egy Guess és Calvin Klein üzlet, utóbbi pedig egy különleges játékbolt. A Budapest Airport tovább dolgozik a terminálok szolgáltatási színvonalának emelésén és bővítésén – adta hírül a Budapest Airport közleménye.

„Minden hely elkelt!” – ezt a táblát lehetne kitenni a budapesti repülőtéren, már ami az üzlethelyiségeket illeti. A Budapest Airport 2011-ben a SkyCourt megnyitásával kezdődött teljes kereskedelmi megújulása ezzel célba ért. A repülőtéren ma már a legnagyobb világmárkák versenyeznek a kiváló hazai termékekkel és színes gasztronómiai kínálat áll az utazóközönség rendelkezésére – mindez a független utasfelmérések szerint is remek ár-érték aránnyal. A közelmúltban két új üzlet nyílt a budapesti repülőtéren, amivel teljes lett a kínálat: egy Guess és Calvin Klein márkabolt, valamint egy kifejezetten gyermekeknek (és szüleiknek) szánt játékbolt, a Living Toys.

Mindkét üzlet hiánypótlóként jelent meg a repülőtéren. Az elegáns divatüzlet Guess és Calvin Klein márkájú termékeket kínál, ami önmagában még nem lenne újdonság a repülőtéren. Magyarországon viszont ez az egyetlen hely ahol egyedülállóan széles kínálatban elérhetők a Calvin Klein Jeans és a „ck Calvin Klein” táskák, illetve, cipők és fehérneműk és egyéb kiegészítők. Az ismert nemzetközi márkákhoz méltóan kialakított exkluzív üzletben emellett még elegáns és sportos cipőket, valamint ruházati kiegészítőket, pl. öveket, táskákat, kulcstartókat is lehet kapni. Az üzlet az utolsó szabad, 65 négyzetméteres helyiséget foglalta el a SkyCourtban, így az új terminálépület boltkínálata immár teljes.

A Living Toys játékbolt igazi kincses sziget az utazás előtti órákban a gyermekek számára. A játékok között a legismertebb márkák is megtalálhatók, mint a Mattel, a Hasbro, a Piatnik, a Simba és természetesen a Lego is. A számos készségfejlesztő játék és plüssállat mellett mese témájú Budapest-ajándéktárgyak kaphatók. A szülők kényelmét és nyugalmát szolgálják a játékboltban kapható, utazáshoz szükséges baba kiegészítők, bébi ételek, gyermek könyvek, cd-k és dvd-k. Az üzlet a 2A Terminál indulási tranzit területén található.

„Büszkén mondhatom, hogy az elmúlt két évben gyökeres változáson ment át a Budapest Airport kereskedelmi kínálata, ami a bolt- és étterem kínálatot illeti. Az első nagy minőségi ugrás természetesen a SkyCourt átadása volt, a folyamatot pedig a régebbi 2A és 2B épületek felújítása koronázta meg. Ez lehetőséget teremtett arra, hogy további kiváló márkák jelenjenek meg a budapesti repülőtéren.” – emlékeztetett Alan Bork, a Budapest Airport fogyasztói üzletág igazgatója. Hozzátette: „A jövőben is folytatjuk a terminálokon található szolgáltatások fejlesztését, amivel célunk az utasok elégedettségének folyamatos növelése.”

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Fotók: Budapest Airport

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!