Akik szeretnek időben odaérni a reptérre, azok kifejezetten jó hangulatban várakozhatnak Melbourne-ben, ahol nyártól ún. pop-up sörkert várja az utazókat.
Az ötlet nem új, a Stomping Ground sörfőzde korábban is nyitott pop-up sörkertet az ausztrál nagyváros repterén, ezúttal februártól egészen a szezon végéig élvezhetik az utasok a sörkülönlegességeket.
A rögtönzött sörkert a Terminal 3 ½ nevet kapta, ugyanis a 3-as, vagyis a Virgin, és a 4-es, vagyis a Tiger/Jetstar terminálja között található meg.

Az egész enteriőr a nyár hangulatát, a laza délutáni sörözéseket idézi meg a színes bútorokkal, kerti székekkel, nyugágyakkal és a söröshordó-asztalokkal, miközben akár a műfűre is leheveredhet a fáradt utazó.
Csapról tizenkétféle helyi különlegességet kínálnak Melbourne leghíresebb sörei közül, hogy az ausztrál élmény még a repülőtéren se érjen véget, de kapható cider és helyi alapanyagokból készült üdítő is.
Természetesen ételekből sincs hiány: mint minden igazi sörkertben, itt is megtalálható mindenféle street-food csemege, sörkorcsolyák, a mexikói vagy indiai ételek, és a burgerek.
Hogy az ember azért azt se felejtse el, hogy repülőtéren van, esetleg még a gépét is el kell érnie, kivetítőkön láthatóak az induló és érkező járatok.
A sörkert minden reggel 7:30-kor nyit az első vendégeknek, akik azonban csak 10-től élvezhetik a helyi sörkülönlegességeket.
Melbourne-ben tehát érdemes kicsit előbb érkezni a reptérre annak, aki szívesen beülne még egy utolsó korsó helyi sörre.
