Meditációs és jógaórákon vehetnek részt a Cathay Pacific Airways azon utasai, akiknek elég idejük van a gépük indulásáig a hongkongi repülőtéren.

A légitársaság a The Pier lounge-ban alakított ki egy különleges területet, ahol kizárólag a feltöltődésre koncentrálnak: az utasok, akiknek elég idejük van az átszállás alatt, részt vehetnek különleges meditációs gyakorlaton, illetve ha a testüket is kikapcsolnák, akkor egy jógaterem várja őket.

A The Pier lounge jógaterme (Forrás: Cathay Pacific)

A légitársaság szóvivője szerint az utasok már nem csak a munkával szeretnének foglalkozni egy-egy átszállás ideje alatt, igényük van olyan szolgáltatásokra is, mint a pihenés, a feltöltődés és a wellness.

Meditáció a lounge-ban (Forrás: Cathay Pacific)

A The Pier The Sanctuary by Pure Yoga létesítménye kétféle szolgáltatást kínál, az egyik a test, a másik a lélek feltöltődésére.

A megfáradt utasok különböző jóga és meditációs programok közül választhatnak igényeiknek megfelelően, többek között lehetőség van egyéni vagy csoportos jógagyakorlatok elvégzésére, de szakértő által vezetett meditációs órán is részt vehetnek.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.