Meditációs és jógaórákon vehetnek részt a Cathay Pacific Airways azon utasai, akiknek elég idejük van a gépük indulásáig a hongkongi repülőtéren.

A légitársaság a The Pier lounge-ban alakított ki egy különleges területet, ahol kizárólag a feltöltődésre koncentrálnak: az utasok, akiknek elég idejük van az átszállás alatt, részt vehetnek különleges meditációs gyakorlaton, illetve ha a testüket is kikapcsolnák, akkor egy jógaterem várja őket.

A The Pier lounge jógaterme (Forrás: Cathay Pacific)

A légitársaság szóvivője szerint az utasok már nem csak a munkával szeretnének foglalkozni egy-egy átszállás ideje alatt, igényük van olyan szolgáltatásokra is, mint a pihenés, a feltöltődés és a wellness.

Meditáció a lounge-ban (Forrás: Cathay Pacific)

A The Pier The Sanctuary by Pure Yoga létesítménye kétféle szolgáltatást kínál, az egyik a test, a másik a lélek feltöltődésére.

A megfáradt utasok különböző jóga és meditációs programok közül választhatnak igényeiknek megfelelően, többek között lehetőség van egyéni vagy csoportos jógagyakorlatok elvégzésére, de szakértő által vezetett meditációs órán is részt vehetnek.

Hirdetés
Hirdetés