Az Air France utasai mostantól ingyenesen nézhetik a fedélzeten a France24 összes tévécsatornáját a légitársaság középtávú járatain.

Az Air France CONNECT nevű hálózati szolgáltatásával felszerelt repülőgépein mostantól ingyenesen hozzáférhetnek az utasok a France24 nevű hírközlési vállalat összes csatornájához, ahol angolul is elérhetőek a műsorok.

A wifivel felszerelt repülőgépek mindegyikén megnyitható tabletről, okostelefonról vagy laptopról az Air France szórakoztatási portálja, amelyen az utasok filmek, sorozatok és dokumentumfilmek széles választékát élvezhetik extra díjak nélkül. Ezen a portálon érhető el a France24 összes csatornája is, így az utasok élő tévéadást is figyelemmel kísérhetnek a fedélzeten. 

Az Air France középtávú járatainak fedélzetén már tévét is lehet nézni saját eszközeinkről (forrás: Air France)

Az élő tévéközvetítés nem csak az Air France középtávú járatain érhető el, hanem a wifivel felszerelt hosszú távú járatokon is. Ezeken a járatokon természetesen a saját eszközök mellett a fedélzeti szórakoztatórendszeren is ingyenesen filmet vagy tévét nézhetnek az utasok.

Az Air France CONNECT ugyanakkor többféle wifi opciót is kínál az utasoknak: az ingyenes “Message” opcióval korlátlanul használható a WhatsApp, Wechat és az iMessage, az 1 óráig érvényes “Surf” opció az emailekhez és keresőmotorokhoz ad hozzáférést, a “Stream” opcióval pedig gyorsabb és korlátlan az internet-elérés. 

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Jelenleg a flotta 50 tagja van felszerelve Air France CONNECT-tel, a légitársaság célja pedig az, hogy 2020 végéig a teljes flottát felszerelje internet-hozzáférést biztosító berendezéssel.