Az Air Partner 10 éve képviselteti magát eredményesen a magyar piacon. A tízedik évforduló alkalmából a társaság oldott hangulatú, kötetlen vacsorára hívta meg kereskedelmi partnereit, amelyen Tom Engelhard, a privát repülőgépek európai értékesítési igazgatója mondott beszédet.

Budapest alapvetően bázisként szolgál az Air Partner számára a közép- és kelet-európai jelenlét megszilárdítására. A Tensi Aviation elismert szakértelme szilárd szövetséget eredményez a két vállalat között.

Az Air Partner 2000-ben megnyílt osztrák irodája 2004 óta folyamatosan együttműködik a magyar irodával, és Bernhard Egger, a vállalat Ausztriáért és Magyarországért felelős igazgatója maximálisan elégedett a két iroda kapcsolatával: „A Tensi Aviation Kft-vel való együttműködésünknek köszönhetően az elmúlt tíz esztendőben jelentősen megemelkedett megrendeléseink száma Közép- és Kelet Európában. Az összehangolt piaci ismeretek, a jó árak és a magas szolgáltatási színvonal együttesen lehetővé tette, hogy a legigényesebb ügyfelek számára is megtaláljuk a megfelelő repülőgépet. A magyarországi iroda üzleti filozófiánk alapelveit követve működik, és sikerült növelnie piaci szerepét úgy, hogy mindvégig magas színvonalú kiszolgálást valósított meg. Ez idáig mintegy 300 járat indult el közös munkánk eredményeképpen, ami mindannyiunkat örömmel és büszkeséggel tölt el, és hasonlóképp gyümölcsöző együttműködést ígér az elkövetkező évekre.”

Fotó: Air Partner


Legyen szó zenekarról, filmiparról, sportcsapatokról vagy üzleti utaztatásról…

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Akar Ibolya, a Tensi Aviation Kft. ügyvezető igazgatója és kollégája, Buzás Andrea, a Tensi Aviation értékesítési menedzsere 2003 óta dolgozik az Air Partnerrel. A sikeres kezdetnek köszönhetően a Tensi Aviation Kft. 2004-től már az Air Partner vezérképviseleteként működik a régióban. Az elmúlt tíz évben számos magyar ügyfél győződhetett meg szakmai hozzáértésükről, a repülőgépek szervezése során tanúsított professzionalizmusukról. Ügyfeleik között üdvözölhettek magánszemélyeket, utazási irodákat, és futballcsapatokat személyzetükkel és szurkolói táborukkal együtt, de többek között teljesítettek megrendeléseket az autóipari, gyógyszerészeti és pénzügyi szférában tevékenykedő cégeknek is.

Zenekarok különjáratait is – melyek bonyolítása természetüknél fogva összetettebb, hiszen ilyenkor nemcsak zenészeket, hanem rendkívül érzékeny hangszereket is szállítani kell – minden esetben az ügyfelek teljes megelégedettségével intézték. A tapasztalat azt mutatja, hogy határozottan nő az igény az ilyen típusú repülőjáratokra. Az Air Partner által szervezett külön repülőgépek egyénre szabott megoldást kínálnak, és a magyar piacon is egyre népszerűbbek. Mind a magyarországi, mind a közép- és kelet-európai ügyfeleink élvezik a „saját” repülőgép nyújtotta előnyöket: azt, hogy maguk határozzák meg a menetrendet, az indulási és érkezési repülőtereket, illetve hogy kiválaszthatják az igényeiknek megfelelő repülőgépet. Ezért az Air Partner hisz a kereslet további növekedésében, és munkatársai készek kiszolgálni az újabb és újabb igényeket többéves tapasztalattal párosuló szakértelemmel, és az ügyfelek minden várakozását felülmúló ajánlatokkal.

(A Tensi Aviation Kft., az Air Partner magyarországi képviselőjének sajtóközleménye).

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!