Tíz éve repül a China Airlines, Tajvan nemzeti légitársasága Bécsbe. A szezontól függően hetente két-három közvetlen járatot üzemeltetnek a királyváros és Tajpej között.

Wei Wang, a China Airlines kelet-európai igazgatónője, Diószegi Ilona, a China Airlines budapesti product managere, Andreas Donis, a Vienna Airport képviselője, Gabriela Steinkellner és Isabella Lima, a China Airlines bécsi munkatársai. (Fotó: Aviation Bt.) | © AIRportal.hu

Wei Wang, a China Airlines kelet-európai igazgatónője, Diószegi Ilona, a China Airlines budapesti product managere, Andreas Donis, a Vienna Airport képviselője, Gabriela Steinkellner és Isabella Lima, a China Airlines bécsi munkatársai.
(Fotó: Aviation Bt.)

Az évforduló alkalmából a légitársaság ünnepi fogadást adott az utazási irodák részére a bécsi Kempinski szállodában. A China Arlines európai igazgatója Amszterdamból, a magyarországi forgalomért felelős regionális igazgató, valamint Peter Wolfgang kereskedelmi és marketing igazgató ünnepi beszédükben hangsúlyozták a bécsi járat fontosságát.

A Schwechattal kialakított jó kapcsolat, a kedvező menetrend és árstruktúra miatt dinamikusan nő a gépek kihasználtsága, mivel Bécs kedvező hub a környező országok utasai számára és egyre nagyobb kapacitású gépek üzemelnek az útvonalon. A kereskedelmi szempontból Bécshez tartózó GSA ügynökségek, Szlovákia, Csehország, Szerbia, Románia és a Magyarországról kiutazók szívesen használják az osztrák fővárost mint átszállási állomást.

A magyar piacon negyedik éve van jelen a légitársaság

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Magyarország és Tajvan között egyre erősödnek a kétoldalú kapcsolatok. 2015. legújabb híre, hogy 100 magyar fiatal a Working Holiday vízummal egy évet tölthet Tajvanon, ahol tanulhat, dolgozhat és megismerheti az ország természeti csodáit. A TAITRA tajvani kereskedelemi kirendeltség aktívan van jelen a magyar piacon és segíti a két ország közötti kereskedelmi forgalom növelését, valamint a magyar szakemberek részvételét a tajvani vásárokon és szakmai eseményeken.

A China Airlines már negyedik éve van jelen a magyar piacon, mint GSA. Sárdi Rezső, az AVIATION Bt. ügyvezetője elmondta, hogy évről-évre jelentős mértékben nő a Magyarországról Tajvanra irányuló utasforgalom. Egyre nagyobb számban veszik igénybe a Tajvanon túli állomásokra is a China Airlines szolgáltatásait. A legfontosabb ázsiai célállomások Indonézia, Vietnam, Mianmar, Kambodzsa, Japán és a Fülöp-szigetek. Népszerű még Új-Zéland, Ausztrália és az óceániai Guam és Palau.

Nemcsak a repülőjegyek árai és kondíciói kedvezőek, de kiválóak a csatlakozások is. Ki kell emelni,
hogy az egy éves érvényességű jegyekkel a turista osztályon utazók is 40 kg feladott poggyászt vihetnek magukkal.

(A China Airlines magyarországi képviseletét ellátó Aviation Bt. szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleménye.)

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!