Két, független tesztben is elismerték a Germanwings teljesítményét, a szolgáltatásának színvonalát. A brit online légiközlekedési magazin, az anna.aero által készített felmérésben a légitársaság két kategóriában is az első helyen végzett – tájékoztatta oldalunkat a német diszkont légitársaság.

A portál szakértői tízedik alkalommal értékelték ki Európa légitársaságait és repülőtereit. Ezen kívül a német SWR3 rádióállomás legutóbbi, légitársaságokat értékelő tesztjén is kiválóan szerepelt a Germanwings.

Az anna.aero felmérésének eredményei jelzik a Germanwings sikerét: a légitársaság első helyezést ért el a „Legtöbb új európai célállomás” és az „Útvonal-növekedés” kategóriákban is. 2013. augusztus és 2014. augusztus között a Germanwings 29 új európai célállomással gazdagította útvonalhálózatát (ennyit egyetlen másik légitársaság sem ért el Európában), valamint 100 új útvonalat is indított ebben az időszakban.

„A Germanwings hamarosan megmutatja a konkurenciának, hogy ki a legjobb.” hangzott el a német SWR3 rádióállomás műsorában a légitársaságok szolgáltatásáról készült kutatás kiértékelésekor. Az ár esetében jó, a foglalás, a check-in és a fedélzeti beszállás esetében kiváló, a biztonság, a pontosság, a kiszolgálás és a kényelem tekintetében pedig a legjobb pontszámokat kapta a légitársaság.

Így a zenei csatorna kollégája szerint a Germanwings volt a „tesztelésben részt vevő legjobb diszkont légitársaság”. A tesztelőnek főként a „Smart” tarifa nyerte el a tetszését, amely némi felár ellenében lefedi egy klasszikus légitársaság szolgáltatási spektrumát: feladott poggyász, kiválasztott ülőhely, snack és innivaló a fedélzeten. A személyzetről is jó véleménnyel volt: „nagyon barátságosak, elegáns benyomást keltenek, és nem emlékeztetnek a diszkont utazási élményre.”

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az „Új Germanwings” – a diszkont légitársaságok közötti egyedülálló márkakoncepciójával (Basic, Smart és Best kategória) – az egyéni igények maximális kiszolgálására épül, így a lehető legrugalmasabb ár- és szolgáltatás-variációkat biztosítja. Az ’Új Germanwings’ Köln és Stuttgart városába üzemeltet közvetlen, naponta induló járatokat Budapestről, amelyekkel mindössze néhány óra alatt elérhető a kiszemelt úti cél.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!