A Wizz Air, Magyarország diszkont légitársasága ma elindította új Wizz Discount Clubját, amelyet speciálisan azokra a hűséges ügyfelekre szabtak, akik csoportosan utaznak vagy évente egynél több Wizz Air jegyet vásárolnak. Discount Club tagságra a wizzair.com honlapon lehet jelentkezni – írja közleményében a légitársaság.

A klubtagság az egy éves tagság alatt minden egyes 12,50 eurót meghaladó viteldíjú, egy útra szóló járat esetén garantált 10 eurós kedvezményt biztosít. A klubtagok és a velük együtt utazó családtagok és barátok (maximum 9 fős létszámig) így most még több megtakarítást könyvelhetnek el azáltal, hogy hűségesek és gyakrabban utaznak a Wizz Air olcsó járatain.

A Wizz Discount Club életre hívása annak a 2012-ben bejelentett folyamatnak a része, amelynek keretében a társaság számos családbarát szolgáltatást vezet be. A Discount Club a korábbi Exclusive Club továbbfejlesztett változata, amely idomul a légitársaság diszkont ajánlatokra nyitott közönsége igényeihez. A Wizz Air utazóközönségének mintegy 20 százaléka üzleti utazó.

Ők azok, akik elsősorban igénybe veszik az extra lábhelyet, a gép első két sorában garantált ülőhelyet vagy a rugalmas repülési dátumot biztosító szolgáltatást. A Wizz Discount Clubbal a légitársaság a költségekre jobban odafigyelő családoknak kívánja még vonzóbbá tenni úti céljait. A Wizz Discount Club tagság egyszeri éves díja 29.99 euró, és kedvezményeit maximum 9 fő veheti igénybe együttes foglalás esetén. Emellett a Wizz Air a héten bevezette a korai utasfelvételt, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy a wizzair.com oldalon már az indulás előtt két héttel elintézzék a check in-t.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A W!zz Discont Club logója.


„A Wizz Air jelenleg havonta több mint egymillió utast szállít, akik közül sokan csoportban utaznak családtagokkal vagy barátokkal – nyilatkozta Daniel de Carvalho a Wizz Air vállalati kommunikációs menedzsere. „Ezért is örülünk, hogy bevezetjük az új Wizz Air Discount Club szolgáltatásunkat, amely garantált kedvezményt biztosít minden 12.50 eurónál magasabb jegyár esetén.

Ez azt jelenti, hogy egy együtt utazó öttagú család egy úton az amúgy is olcsó Wizz Air jegyárakon felül könnyedén spórolhat további 50 eurót. Utazóközönségünk javaslatára meghosszabbítottuk az internetes utas felvétel időszakát is, így már az utazás előtt 14 nappal elintézhetővé válik a check in. Ez a változás kényelmesebbé teszi az online check in műveletét, mind a kimenő, mind a bejövő járatokra.

A két új fejlesztéstől, vásárlóbarát intézkedéseinktől azt várjuk, hogy nagyon népszerűek lesznek utazóközönségünk körében. A Wizz Discount Club bevezetést a wizz air.com oldalon kínált egy útra szóló akciónkkal ünnepeljük meg, amelynek keretében mindössze 5990 forintért lehet jegyet foglalni.

* minden 12.50 eurónál magasabb jegyáre eserén, kivéve a Wizz Air Ukraine járatait.
** egy útra szóló ár, amely magában foglalja az adókat és a maximális foglalási díjat

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!