A mai naptól elérhetővé vált a Jet2 légitársaság 2014-es új menetrendje, amelyben heti hat járatra növelik a Manchester és Budapest közötti összeköttetést, valamint új desztinációként jelentkezik a kínálatban Nottingham, ahová novembertől lehet eljutni a magyar fővárosból. A Jet2 magyarországi pozícióját erősíti, hogy az egyetlen légitársaság, amely közvetlen járatot kínál Edinburgh, valamint novembertől Nottingham városába.

Kapcsolódó cikk, előzmény Közvetlen Jet2.com járatok Anglia szívébe

A mai naptól elérhető 2014-es új menetrendje szerinti járatokra 2014 novemberéig lehet foglalni a jegyeket.

Jövő májustól Manchesterbe naponta közlekednek a Jet2.com járatok, kivéve a szombatot. A megemelt járatszám könnyebb elérhetőséget biztosít mind az üzleti utazóknak, mind a sport, zene és divat “fővárosába” látogató turistáknak.

Edinburgh, a kastélyairól méltán híres skót város, amely rengeteg sikerfilm helyszínéül szolgált, rendkívül népszerű a magyar utazók körében. A hétvégi városlátogatásokhoz vagy nagyobb körutakhoz a jegyek 2014 novemberéig foglalhatók.

East Midlands (Nottingham) az új desztináció, ahová Budapestről közvetlenül repülhetnek az utazók 2013 novemberétől. A Közép-Anglia szívében elhelyezkedő repülőtér 3 várost szolgál ki, Leicestert, Derbyt és Nottinghamet, Robin Hood legenda szerinti szülővárosát

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Steve Heapy, a Jet2.com elnöke nyilatkozatában kiemelte: “Budapest fontos eleme a Jet2.com útvonalhálózatának és örömmel tölt el bennünket, hogy több mint 50%-kal emelhetjük meg járataink számát a következő nyártól. Új desztinációnk, East Midlands – amely ez év novemberétől érhető el Budapestről, a már meglévő Manchester és Edinburgh mellett – még több utazási lehetőséget biztosít hűséges vásárlóinknak.

Kam Jandu, a Budapest Airport légiközlekedési igazgatója kijelentette “Örömünkre szolgál , hogy a Jet2.com új járatot üzemeltet Budapest és East Midlands között. Ez nem csak lehetőséget biztosít Közép- Anglia könnyebb elérésére, de ösztönzőleg hat a gazdaságra is.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!