Transzatlanti járatok nyitásával próbál minél több desztinációt felkínálni leendő utasai részére a Jet2holidays. A légitársaság 2014-ben indítaná első járatait Bostonba és Torontóba, míg a húsvéti ünnepekre New York városa is elérhetővé fog válni mint szezonális célállomás.

A kanadai és egyesült államokbeli városok kizárólagosan csak Leeds, Glasgow és Newcastle városaiból érhetőek el. Nagy Britannia harmadik legnagyobb üdülési cége lesz így az első, amely ezen városok között közvetlen összeköttetést biztosít az utazni vágyók részére.

Steve Heapy, a Jet2.com és a Jet2holidays vezérigazgató helyettese nyilatkozatában kiemelte: „ A tarnszatlanti járatok bejelentése valóban hatalmas mérföldkő a légitársaság történelmében. A cégnél rendkívül izgatottan várjuk az első járatok indulását Bostonba, Torontoba és New Yorkba.

Az új célállomások nyitása megerősíti azon elkötelezettségünket, hogy az utasok számára minél egzotikusabb európai és egyéb nemzetközi célállomásokat tegyünk elérhetővé és mindezt az utazást bonyolító átszállások és a felesleges repülőtéren eltöltött várakozás nélkül.

Budapestről is bővít a Jet2.com
10 hét múlva, november 8-án száll fel a Jet2.com új járata, mely East Midlandsből fog közlekedni Budapestre. A többi útvonalon pedig 50%-al fogja növelni a járatok számát a téli menetrend idejére.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A légitársaság East Midlands-i, valamint már meglévő (Edinburgh és Manchester) járataira, melyek szívélyes szolgáltatásukról, előre lefoglalható üléseikről és a 22 kg-os megengedett poggyászsúlyról ismertek, 2014. novemberéig lehet foglalni.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!