Kis szerencsével mindössze 15.000 amerikai dolláros áron juthat hozzá most a háromhajtóműves típusok rajongója egy majdnem teljesen komplett Lockheed L1011 Tristar pilótafülkéhez.

Az ebay.com aukciós oldalon kínált Tristar repülőgépből kivágott orr rész az eladó leírása alapján 99,9%-ig teljes, tartalmazza a kormányszarvakat, a műszereket, rádiókat, a fedélzeti mérnök paneljét, az üléseket és a szélvédőket is.

 | © AIRportal.hu


Kiváló lehet akár múzeumban történő kiállításra, vagy akár repülőgép-szimulátor alapjának, hiszen a teljes vezetékrendszer ép. A pilótafülkét a British Airways egykori G-BGBC lajstromjelű, 1980-ban átvett utasszállítójából építették ki.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
 | © AIRportal.hu


Az eladó 15.000 dolláros kezdőlicittől árulja a teljes pilótafülkét, 25.000 dollárért pedig már azonnal vihető az egész. Az eladásra kínált pilótafülkére egyelőre még egyetlen licit sem érkezett, de még öt nap gondolkodási idő áll az érdeklődők rendelkezésére.

 | © AIRportal.hu


Még egy apró bökkenő, hogy a körülbelül 2,2 tonna tömegű tárgy a kaliforniai Mojave sivatagban található és természetesen az ár a szállítást nem tartalmazza, azt még külön kell majd kifizetni a szerencsés nyertesnek, aki itt licitálhat.

Képek forrása ebay. | © AIRportal.hu

Képek forrása ebay.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!