Az ACJ319 egy új verziójával, az ACJ319 Elegance-szal állt elő az Airbus repülőgépgyár. Az Airbus Corporate Jets család legújabb ajánlata a kabinbelsőben kínál széleskörű, ugyanakkor kényelmes és átlátható variálhatóságot a magángép ügyfelek részére.

Az ACJA319 Elegance az eddig is elérhető, az Airbus A319-esen alapuló magángép változatának a kabinbelső variálhatóságában és választékában megújított, mindazonáltal bizonyos értelemben leegyszerűsített változata. Az új modul-rendszer révén a megrendelők ugyanis többféle, de már előre kreált verziókban alakíttathatják ki kiválasztott gépük belső elrendezését.

A vevők jó néhány lounge, irodai, étkező és konferencia modul közül szelektálhatnak kiegészítve az elülső kabinrészben elhelyezett konyhai és mosdórészt, valamint a hátul kiépített fürdőszobás hálóhelyiséget, amelyek mintegy közre fogják az új rendszer három belső térségre osztott moduljait.

Az ACJ319 Elegance szerkezeti képe. (Forrás: Airbus)


Az Airbus szerint a szerkezeti egységek előnye azon túl, hogy valamelyest megkönnyítik, rendszerezik a választást, épp a szekcionáltságnál fogva könnyebb utólagos módosítást is lehetővé tesznek, így a későbbiek folyamán, amikor a tulajdonos esetleg már ráun gépének enteriőrjére viszonylag gyorsan újrarendeztetheti azt.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az egyik lounge verzió, a Cinema lounge kanapéval és nagyképernyős lapostévével. (Fotó: Airbus)


A belső kialakítást egyébként az Airbus saját leánycége, a toulouse-i Airbus Corporate Jets Centre (ACJC) végzi, amely a kidolgozója is volt az ACJ319 Elegance koncepciójának, de annak sincs akadálya, ha a vevők nem modulokban kívánnak gondolkodni, hanem valamilyen egyedi, különleges kabinbelsőt szeretnének, mivel számukra továbbra is ott van az a nyolc hivatalos Airbus-partnercég, amelyek változatlanul rendelkezésre állnak.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!