Modern és elegáns arculattal folytatja tevékenységét a Magnus Aircraft, amely vizuálisan jobban illeszkedik a repülőgépgyártók szegmensébe. A pécsi repülőgépgyártó bemutatta Fusion gépcsaládjának legújabb változatát, a kétüléses típust a felhasználói igényekhez igazodó, újragondolt és letisztult termékstruktúrában kínálja mostantól az ügyfeleinek.

A Magnus Aircraft Zrt. lapunkhoz eljuttatott sajtóközleménye szerint a cég megalapítása óta eltelt öt év során a cég nagymértékű növekedést tudhat maga mögött. A fejlődés nem csupán a márka arculatának frissítését kívánta meg, hanem egy újra gondolt, letisztult termékstruktúra kialakítását is. A rendkívüli helyzetre való tekintettel, mindezt egy online élő közvetítés keretén belül tárták a nagyközönség elé.

A Magnus Aircraft Zrt. állománya 2017-ben még alig 15 főt számlált. A termék sikerének köszönhetően azonban már ekkor olyan hosszútávú és nagy volumenű megrendeléseket kapott, mely sokkal nagyobb és komplexebb gyártási kapacitást igényelt.

A Magnus Aircraft Zrt. világcéggé nőtte ki magát az új, pécs-pogányi központjában.

A vállalat egy modernebb és elegánsabb arculatot igényelt, amely vizuálisan jobban illeszkedik a repülőgépgyártók szegmensébe. A megújult arculat tökéletesen reprezentálja a vállalat értékeit világszinten.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az újragondolt és letisztult termékstruktúrát a Fusion legújabb, 2020-as kiadásával mutatták be egy élő, interaktív online közvetítés keretén belül csütörtökön este.

A Fusion Premium és a Fusion Business kétüléses repülőgépek a felhasználási szokások alapján kerültek kialakításra.

A Fusion Premium a magánszemélyeknek készült minőségi, prémium kétüléses repülőgép, mely ugyan azt a komfort élményt hivatott nyújtani, mint a prémium autók, miközben maradéktalanul átadja a repülés minden előnyét és örömét. A Fusion Premium nem csak a repülőgép minőségében prémium, hanem a köré épülő szolgáltatásokban is. A Fusion Premium teljesen személyre szabható, akár egy öltöny.

Forrás: Magnus Aircraft Zrt.

A kézzel készített belső kialakítás és a festett, vagy fóliázott külső design tökéletes összhangja adja a Fusion Premium egyedi megjelenését. A tökéletes komfort és repülési élmény érdekében személyre szabható a kiegészítők (mint pl. a zsebek) és műszerek elhelyezése is a repülőgépben, melynek kialakításában a vállalat design csapata a megrendeléstől az ügyfeleik rendelkezésére áll.

A Fusion Business az üzleti célú felhasználás igényeire kialakított repülőgép, amely számos kiegészítő lehetőséggel választható és mind külső és belső designban a megrendelő vállalati arculatának megfelelő.

A vontató-kioldó szerkezettel ellátott Towing a vitorlázógépek felhúzására alkalmas verzió. A Training a pilóta oktatásra kialakított repülőgép, amely akár az UPRT vészhelyzeti pilótaképzésre speciálisan kifejlesztett modifikációval is kombinálható. A vállalatok, képző szervezetek és repülős klubbok számára elérhetővé tették a flotta és lízing pénzügyi konstrukciókat, továbbá szerviz esetén az időkritikus alkatrész-ellátást, kihelyezett alkatrészraktárat és cseregép szolgáltatást is.

A Magnus Aircraft Zrt. megújult arculata és az új termékstruktúra a cég szintén megújult weboldalán tekinthető meg, ahol a Fusion 212 Premium repülőgép konfigurátora is elérhető a leendő ügyfeleik számára.