Új árkategóriát vezet be a Wizz Air, a Go tarifában nagyobb kézipoggyász, és ülőhelyválasztás is benne van.

Grafika: Wizz Air | © AIRportal.hu

Grafika: Wizz Air

A társaság lapunkhoz eljuttatott közleménye szerint a “WIZZ Go” és a “WIZZ Plus” egyaránt alacsonyabb csomagdíjat és gyorsabb foglalást kínál a “Basic”, tehát az alap viteldíj (repülőjegy és kis kézipoggyász) és a kiegészítő szolgáltatások külön történő megvásárlásához képest.

Az új “WIZZ Go” a rutinos utazóknak szól, akik az alacsony viteldíjakat, a jó ár-érték arányú ajánlatokat kedvelik, és a legnépszerűbb WIZZ termékeket és szolgáltatásokat veszik igénybe. A “WIZZ Go” nagyméretű kézipoggyászt, egy 23 kg-os feladott poggyászt és ülőhelyválasztást tartalmaz.

A Wizz Air “WIZZ Plus” csomagja még több szolgáltatást és előnyt kínál a nagyobb rugalmasságot és maximális kényelmet igénylő utasoknak az utazás teljes ideje alatt: az online jegyfoglalástól a célállomásra érkezésig. A “WIZZ Plus” tartalmazza a 32 kg-os feladott poggyászt, nagyméretű kézipoggyászt, repülőtéri utasfelvételt, WIZZ Flex opciót az utazási időpont megváltoztatására, prémium ülőhelyválasztást (beleértve az első sort és a nagyobb lábterű üléseket is) és elsőbbségi beszállást, amellyel egyúttal egy további kis személyes csomagot is a fedélzetre vihetnek az utasok.

Mostantól a WIZZ utasai a légitársaság több mint 450 útvonala közül bármelyikre foglalhatnak akár “WIZZ Go”, akár “WIZZ Plus” viteldíjcsomagot a wizzair.com oldalon.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

George Michalopoulos, a Wizz Air kereskedelmi igazgatója a közlés szerint azt mondta, a Go csomagot a rutinos utazók részére terveztük, akik nem akarnak bajlódni az ülőhelyválasztással és a csomaggal. Ez a köztes megoldás sok utasunknak fog tetszeni, akik többre vágynak, mint az alapcsomag, de nem igénylik a teljes WIZZ Plus ajánlatot.