Új budapesti irodába költözött a Qatar Airways. A világ ötcsillagos légitársaságának magyarországi képviselete augusztus eleje óta gyönyörűen berendezett, földszinti irodájában várja utasait.

Új jegyértékesítő irodában várja utasait a világ ötcsillagos légitársaságának magyarországi képviselete. Az új iroda igazi színfolt a mai képviseletek körében hiszen sokak sajnálatára egyre ritkább, hogy egy légitársaság földszinti, minden járókelő számára jól látható helyiségben képviseltesse magát.

A légitársaságok, vagy azok megbízott képviseleteinek túlnyomó többsége manapság valamilyen irodaház felső emeletén, különböző kapukkal, beléptető rendszerekkel elzárt, kevéssé hívogató világban várják utasaikat.

Az új iroda, amely Budapest belvárosának V. kerületében, a Szabadság tér 7-es szám alatti Bank Centerben található igazi Qatar eleganciát hordoz magában és azokat a régi szép időket hozza vissza, amikor még szinte minden légitársaság adott az efféle színvonalra.

A Qatar Airways elegáns egyenruháját viselő ügyfélszolgálati munkatársainak, valamint az ízlésesen berendezett, jellegzetes arab és persze vállalati szimbólumokat felvonultató enteriőrnek köszönhetően már a földön megkezdődik az ötcsillagos kiszolgálás.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Miután elkészültek a fotók alkalmunk nyílt a légitársaság magyarországi képviseletvezetőjével is szót váltani, aki elmondta, hogy sikeresnek bizonyult a budapesti közvetlen járat zágrábi összekötése: A horvát utasok körében nagy a kereslet például az ausztráliai járatokra, míg a Budapestről utazók a távol-keleti, köztük például a thaiföldi járatokat veszik gyakorta igénybe. A Qatar Airways pedig kitűnő csatlakozásokat kínál ezen célállomásokra a dohai repülőtéren keresztül.

A fokozott érdeklődést pedig mi sem mutatja jobban, mint hogy a téli menetrend november-december-január hónapjaiban is gyakorta fog nagyobb, Airbus A321-es típussal közlekedni Budapestre, illetőleg azon keresztül Zágrábba a légitársaság. A Qatar Airways 2011. január 17. óta közlekedik a budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérre.

A folyamatosan növekvő, jelenleg 119 célállomást kínáló vállalat az utazóközönség jóvoltából a tavalyi és az idei évben is elnyerte az Év Légitársasága Skytrax-díjat. Ha létezne képviseleti szépségverseny, a magyarországi irodák körében mindenképp, de akár nemzetközi összevetésben is az új Qatar iroda nagy eséllyel indulhatna az első helyért!

Frissítés: Az iroda 2021-ben megszűnt.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!