Új business osztállyal frissíti szélestörzsű Boeing gépeit a KLM. A fedélzeten nemcsak a dizájn, a berendezés és a kárpitok újulnak meg, hanem vízszintesre dönthető ülések is kiépítésre kerülnek az üzleti utazók legnagyobb fokú kényelme érdekében.

Teljesen felújítja a hosszú távú járatokon repülő Boeing típusainak business osztályát a KLM Royal Dutch Airlines, amely a legtökéletesebb eredmény érdekében Hella Jongerius, neves holland dizájnerrel közösen dolgozta ki az új stílust felvonultató kabin berendezését.

A megújuló World Business Class új kárpitozással, panelburkolattal, hangulatos, ugyanakkor hatékonyabb világítással és ezen a szinten ma már elengedhetetlen teljesen vízszintes ággyá is alakítható ülésekkel csábítja az üzleti osztály jegyárát megfizető utasokat.

A kabinfelújítási programot Boeing 747-400-as típusain indítja útjára a légitársaság, majd a jövő év nyarán a 777-200-asokon is megkezdik a fedélzetet korszerűsítő beavatkozást. Új business kabinnal ellátott 747-es idén júliusban repülhet először és 2014 áprilisára már a teljes Jumbo-flotta elkészülhet.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Fontosak a sokat fizető üzleti utazók: szükség van a fejlesztésre, a versenyképesebb szogláltatásra. (Fotó: KLM)


A KLM tervező csapata nem a standard business ülések közül válogatott, amikor a B/E Aerospace kínálata mellett döntött. Gondolva ugyanis az interkontinentális utak fáradalmaira a konkurensekhez képest is hosszabb, 2.07 méteres ággyá alakítható foteleket, valamint nagy, 17″-os érintőmonitoron keresztül élvezhető fedélzeti szórakoztató rendszert választott.

A 747-esek business osztályai szellősebbek is lesznek az eddigieknél, mivel a tágasabb enteriőr érdekében 42-ről 35-re csökkentik az utasférőhelyek számát. A KLM vezérelve a tervek elkészítése során egy olyan kabin megvalósítása volt, amelyben a drágább komfortosztályokon sokat hangoztatott privát szférát nemhogy megőrizhetik az utasok, hanem egyenesen otthoni atmoszférát nyújtó kényelemben érezhetik magukat.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!