2015. június 3-tól naponta közlekedő járatot indít az Emirates az indonéz szigetvilág egyik legkedveltebb nyaralóhelyére, Balira. Bali az Emirates légitársaság 148. célállomása.

Káprázatos hegységeivel és kristálytiszta tengerpartjaival Bali az indonéz szigetvilág legnépszerűbb úti célja, amely 2014-ben több mint 3,7 millió turistát látott vendégül. Az Emirates új szolgáltatása nem csak Bali globális összeköttetését javítja, de a sziget gazdasági és turisztikai növekedéséhez is hozzájárul.

Bali az Emirates légitársaság 148. célállomása, amely eddig a délkelet-ázsiai és óceániai térség 13 országának 23 célállomására szállította utasait. A naponta közlekedő, menetrend szerinti Dubaj-Bali útvonalon egy Boeing 777-300ER, 2 osztályos repülőgép szállítja majd az utasokat.

„Bali különösen fontos piac az Emirates számára. Világszerte óriási az érdeklődés az egzotikus desztináció iránt, különösen a szabadidős szegmensben. Örömünkre szolgál, hogy naponta közlekedő szolgáltatást indíthatunk, ezzel összekötve Balit Dubajjal, és további 80 európai, közel-keleti, afrikai és amerikai célállomással, mindössze egy kényelmes dubaji átszállással” – nyilatkozta Thierry Antinori, az Emirates kereskedelmi igazgatója, alelnöke.

„Az új szolgáltatással, jóval kényelmesebb és kellemesebb lesz az utazási élmény, hiszen jelenleg csak több átszállással, vagy más indonéz célállomásokon keresztül lehet Bali szigetére utazni.”

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az Emirates Boeing 777-300ER repülőgépe. (Fotó: Emirates) | © AIRportal.hu

Az Emirates Boeing 777-300ER repülőgépe. (Fotó: Emirates)


Az Emirates naponta közlekedő EK398-as járata reggel 8:20 órakor indul majd a dubaji repülőtérről, és a Bali Denpasar Nemzetközi Repülőtéren fog leszállni este 21:40 órakor (hely idő szerint, a nyári menetrendben). Visszafelé az EK399-es járat 23:40-kor száll fel Bali szigetéről és másnap reggel 5:00 órakor érkezik meg a Dubaji Nemzetközi repülőtérre.

Mindkét osztály utasai élvezhetik a légitársaság díjnyertes, több mint 2000 csatornával rendelkező ice fedélzeti szórakoztató rendszerét. A fedélzeti szórakozás mellett az Emirates minden utasa számára elérhető a légitársaság nagyvonalú poggyász-szabályozása, amely az Economy Class utasai számára 30 kg, a Business Class utasai számára pedig 40 kg feladott poggyász szállítását teszi lehetővé.

Az Emirates először 1992-ben indította el járatait Indonéziába, heti 3 járattal Szingapúron és Colombon keresztül. 2013. március óta a légitársaság napi 3 menetrendszerinti járatot üzemeltet a Jakarta–Dubai útvonalon egy Boeing 777–es típusú repülőgéppel.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!