Megújította turista és üzleti osztályának menüjét az Iberia: az utasok mediterrán ihletésű ételeket fogyaszthatnak a légitársaság repülőgépein.

Az Iberia a Do & Co nevű céggel kötött szerződést, és amellett, hogy az utasok a napszaknak megfelelően kialakított új menükínálatból választhatnak, a transzatlanti járatokra friss ágyneműkollekció és étkészlet is került, amelyek később más járatokon is elérhetők lesznek.

Az Iberia megújult fedélzeti menüje (Fotó: Iberia)

A légitársaság a rövid és közepes távolságú járatainak üzleti osztályán meleg reggelit szolgál fel az utasoknak, akik többek között omlett, friss croissant, szezonális gyümölcsök, joghurtok, valamint  tea, kávé vagy friss gyümölcslevek közül választhatnak. A hosszútávú járatok utasai ezen kívül egy spanyol sajtokból és felvágottakból összeállított tálat is kapnak.

A délelőtt fél 11 után közlekedő Spanyolországon belüli, illetve a Portugáliából induló és érkező járatok üzleti osztályán az utasok meleg ebédet vagy vacsorát kapnak, amely tartalmaz egy salátát, egy főételt és desszertet. A hossztávú járatok utasai három főétel közül választhatnak, amelyek között a vegán opció is elérhető.

(Fotó: Iberia)

A turista osztály fedélzeti menüje is változáson ment keresztül. A négy és fél óránál hosszabb ideig tartó, de még közepes távolságú járatok utasai egészséges szendvicsek és édességek közül választhatnak, mellé pedig hideg vagy meleg italokat, míg a hosszútávú járatokon kétféle főételt és desszertet kínálnak.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Reggel és délután is szolgálnak fel snackeket, a hosszútávú járatokon pedig szendvicset, tapas-t, édes és sós rágcsálnivalót, valamint vizet és gyümölcslevet fogyaszthatnak az utasok.

Az Iberia szigorú biztonsági intézkedések mellett újranyitotta a madridi repülőtér 4-es termináljának központjában található Dali várót is, ahol szintén szolgálnak fel ételeket.