Ezer új munkahelyet hoz létre és 270-ről 305 repülőgépre bővíti flottáját 2012-ben a Ryanair – adta hírül közleményében az ír low-cost légitársaság.

Új munkahelyeket teremt a Ryanair: az ír low-cost légitársaság ugyanis több, mint 1000 új állást fog kínálni 2012-ben. A dublini székhelyű légitársaságnak flottája bővítése, valamint új bázisainak létesítése következtében van szüksége további munkaerőre.

Az új generációs Boeing 737-800 típusú repülőgépeket üzemeltető Ryanair flottája 2012-ben 35 repülőgéppel fog bővülni és összesen 305 darab wingletekkel szerelt keskenytörzsű Boeing 737-est fog számlálni.

A bővülő flotta, valamint az új európai bázisok létesítése még több munkaerőt kíván, ezért több, mint 1000 új munkahelyet hoz létre 2012-ben a Ryanair. A légitársaság elsősorban pilótákat, légiutaskísérőket, mérnököket, marketing, valamint értékesítési szakembereket keres új repülőgépeire, illetőleg új, dániai, lengyelországi, spanyolországi, nagy-britanniai és ciprusi bázisaira.

A városok, amelyekben új bázisokat tervez létesíteni a Ryanair: Dániában Billund, Lengyelországban Wroclaw, Spanyolországban Palma (Mallorca), Nagy-Britanniában Manchester és Cipruson Páfosz.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A légitársaság tervei szerint forgalmuk az idei évben további 4 millió utassal, 80 millióra növekszik 2012-ben.

Forrás: Ryanair (2012. január 17.) / Fotó: Boeing Media
Ajánlott link: Ryanair Wants You!! (Ryanair Careers Site)

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!