Megújult ételkínálattal várja utasait a Virgin Atlantic, miután szeptemberben több nemzetközi járatát is újraindítja.

A légitársaság mostantól minden kabinosztályon kínál háromszori meleg étkezést, minden egyes menüt egy „Fly safe, eat well” feliratú dobozban felszolgálva. A főételek mellett az utasok sajtot, kekszet és desszertet is kapnak.

Az Egyesült Királyságból napközben induló járatokon márkás teát szolgálnak fel (magasabb osztályokon pezsgőt is), az éjszakai járatok utasai pedig egy speciális reggelis dobozt kapnak joghurttal, pékáruval és gyümölcsökkel.

Fotó: Virgin Atlantic

A fedélzeten ismét szolgálnak fel alkoholt is, többek között sörök, borok és röviditalok közül lehet választani, magasabb osztályokon pezsgőt is.

A speciális étrendet követők részére kialakított menüsor tartalmaz vegetáriánus és kóser ételeket, október elsejétől pedig vegán, halal, alacsony laktóztartalmú és gluténmentes fogások is elérhetők lesznek.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A Virgin Atlantic szerint a fedélzeti menü dobozának kialakítása, valamint a fedélzeti kiszolgálás menete is azt a célt szolgálja, hogy a koronavírus-járvány alatt biztonságosabb legyen az ékezés, illetve minél kevesebb érintkezés legyen az utasok és a személyzet között.

Fotó: Virgin Atlantic