Egy tesztrepülés során lehullott a lepel a China Eastern legújabb festéséről, mely a 2012 áprilisában rendelt Boeing 777-300ER típusú utasszállítók első példányára került fel. A gépet várhatóan még idén szeptemberben átveheti a légitársaság.

Kína egyik legjelentősebb légitársasága minden bizonnyal sokak bánatára áttért az egyre jobban kedvelt “Euro White” festésre, mely lényegében egy hófehér géptörzsből áll, némi színes díszítéssel a függőleges vezérsíkon és egy céglogó a géptörzs elülső részén.

A letisztult, modernebb hatású külső a légitársaság 1988-as indulásakor bevezetett dizájnt hivatott váltani.

Érdekesség, hogy a hivatalos gyári grafikákon még a China Eastern korábbi festése látható, tehát azok készítésekor még nem tudták, vagy nem akarták világgá kürtölni az arculatváltást.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
A China Eastern Airbus A330-as repülőgépe, a légitársaság immár klasszikusnak mondható festésében. Az új festés sajnos kevésbé látványosnak ígérkezik. (Fotó: AIRportal.hu) | © AIRportal.hu

A China Eastern Airbus A330-as repülőgépe, a légitársaság immár klasszikusnak mondható festésében. Az új festés sajnos kevésbé látványosnak ígérkezik. (Fotó: AIRportal.hu)

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!