Az easyJet huszadik születésnapján debütált a low-cost légitársaság új festésmintája, mely a cég 1995-ös indulása óta még egyszer sem változott meg jelentős mértékben. A mostani külső a kicsit módosított, 1998 óta használatos kinézetet váltja.

Az új festés a társaság Airbus A319-es gépén. (Fotó: easyJet) | © AIRportal.hu

Az új festés a társaság Airbus A319-es gépén. (Fotó: easyJet)

A fuvarozó legfontosabb márka-jegye, a feltűnő narancs-fehér színegyüttes nem változik meg, csupán a narancssárga színfelület mérete lesz nagyobb, mely végighúzódik a törzs egy részén.

Mostantól nem csak a vezérsíknál tűnik majd fel a narancs szín, hanem a gépek törzsének első része is színesebb lesz, melynek következtében az “easyJet” felirat ezentúl fehér színben kerül felfestésre, míg az eddig a légitársaság honlapját hirdető “.com” rész elmarad.

Az új mintázatot a társaság munkatársai választhatták ki a cég menedzsmentje által felajánlott két opció közül.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A 226 gépes flotta legfiatalabb példányai a társaság tervezete alapján átfestésre kerülnek, míg a gyárból érkező új gépek már egyből az új köntösben fognak szolgálatba lépni.

Egy repülőgép teljes lefestése átlagosan hét napot vesz igénybe, így a számítások alapján idén már 29 Airbus fogja az új festést viselni, míg 2017-re már a flotta mintegy 50%-a megújul.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!