Megnyitotta legújabb jegyértékesítő és ügyfélszolgálati irodáját Uruguay fővárosában az Iberia. A spanyol légitársaság szeptember 1-jétől a hét négy napján közlekedik majd Madrid és Montevideo között, ezért létesült vadonatúj képviselet.

Az új montevideói iroda avatója napján, augusztus 12-én. (Fotó: Iberia) | © AIRportal.hu

Az új montevideói iroda avatója napján, augusztus 12-én.
(Fotó: Iberia)

A képviselet a legújabb arculat szerint került kialakításra. (Fotó: Iberia) | © AIRportal.hu

A képviselet a legújabb arculat szerint került kialakításra. (Fotó: Iberia)


A hangsúlyos piros színnek köszönhetően már távolról jól látszik az új képviselet. (Fotó: Iberia) | © AIRportal.hu

A hangsúlyos piros színnek köszönhetően már távolról jól látszik az új képviselet. (Fotó: Iberia)

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A spanyol légitársaság munkatársától a helyszínről, Montevideóból kapott tájékoztatás szerint a járatok, amelyek hétfőnkénti, keddenként, csütörtökönkénti, valamint szombatonkénti indulással lesznek igénybe vehetők a flotta négy-hajtóműves, összesen 254 utas szállítására alkalmas Airbus A340-300-as típusaival fognak közlekedni Madridba.

A menetrendet úgy igyekeztek kialakítani, hogy a spanyol ajkú országból Madridba érkezők csak Spanyolországon belül 27 településre, Európában 35 városba, az észak-afrikai, valamint közel-keleti térségben pedig 10 célpontra tudjanak az Iberia kínálta csatlakozások közül választani.

A legfontosabb összeköttetés azonban maga Madrid lesz, mivel eddig kizárólag az Air Europa repülte az útvonalat, de ők is csak azután, tavaly júniusban kezdték el, amikor az Iberia átmenetileg feladni kényszerült azt. A montevideói Carrasco repülőtérnek viszont nagy szüksége volt a madridi kapocsra.

Az Iberia valójában tehát visszatér Montevideóba, semmint teljesen új járatot nyit. A légitársaság ugyanis 2013 áprilisában azért szüntette be a vonalat, mert az anyagi nehézségei által életre hívott átstrukturálási program ezt megkövetelte, sőt ami azt illeti, az uruguayi főváros volt az első, amely a dél-amerikai hálózat-redukció áldozatául esett.

Az új képviselet, amely a Colonia utca 975-ös szám alatt kapott helyet azért is fontos a társaság számára, mert egyike azoknak, amelyek elsők között jelenítik meg az Iberia tavaly bevezetett megújult arculatát. Lévén új irodáról szó, itt már mindent eleve az új imázs szerint építettek ki.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!