A Wizz Air ma bejelentette, hogy 2013. május 17-től hetente kétszer repül majd a Budapest-Málta útvonalon. A Wizz Air ezzel az új Budapestről induló járattal 35-re emelte a Magyarországról elérhető útvonalak számát, és a máltai útvonallal együtt már összesen 30 országba indít járatokat.

A Wizz Air legújabb útvonalának bejelentése jó hír a magyar utasoknak, hiszen a nyaralók és a hétvégén napozni vágyók először utazhatnak Budapest és Málta között igazán alacsony árakon, hála a Wizz Air kiváló szolgáltatásának és közvetlen járatainak. A viteldíjak 7990 forintnál kezdődnek, a foglalás már lehetséges a wizzair.com oldalon keresztül. Az új járat május 17-től, hetente kétszer, hétfőn és pénteken reggel 06:45-kor indul Budapestről.

„A Wizz Air nagyon örül, hogy újabb nagyszerű úticélt kínálhat a magyar utasoknak” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air vállalati kommunikációs vezetője. „Málta gazdag történeti múlttal rendelkező mediterrán szigetország, amely három szigetén idilli öblöket és strandokat kínál, ráadásul itt kétszer annyit süt a nap egy év alatt, mint Észak-Európa városaiban.

A Wizz Air hétfőn és pénteken indít járatokat, lehetővé téve, hogy utasaink a hétvégét a mediterrán szigeten töltsék. De a jó híreknek itt még nincs vége: a máltaiak szenvedélyes utazók, akik sokszor repülnek a kontinensre, hogy vásárlásaikat intézzék. Bízunk benne, hogy Budapest vonzó úti cél lesz a máltai utasok számára is, és hamar felfedezik a város által kínált kulturális és gasztronómiai élményeket, a magas színvonalú üzleteket, és a magyarok vendégszeretetét, így az új útvonal tovább erősíti majd a magyar turizmust” – tette hozzá Daniel de Carvalho.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!