Kényelmes bőrülések, bővülő, még ínyencebb gasztronómiai kínálat – a francia légitársaság 50 millió eurós befektetéssel tovább fejleszti középtávú hálózatán belül működő gépeit. Mindezek mellett pedig bevezetik az üzleti utazókra szabott viteldíjat is, Economy Flex néven.

Az újítások – ügyfelek és utazási menedzserek bevonásával – 10 ezer visszajelzés figyelembevételével lettek kidolgozva. Egész világra kiterjedő hálózatával, innovatív szolgáltatásaival az Air France a korábbiaknál még jobban szeretné kihasználni erősségeit annak érdekében, hogy üzleti utasai elsődleges partnere legyen.

2015 áprilisától az Air France folyamatosan bevezeti középtávú hálózatának megújuló üléseit. A kifogástalan minőségű bőrrel borított ülések, melyek minden osztályon elérhetőek lesznek, optimális kényelmet biztosítanak munkához, pihenéshez, étkezéshez egyaránt. 2015 első felében 24 Airbus A319-es típusú gépet szerelnek fel az új ülésekkel, a későbbiekben, 2016 első feléig pedig további 25 Airbus A320-ason találkozhatnak a megújult felszereléssel az utasok. Összesen 7800 új ülést telepítenek.

Az új ülések (Fotó: Air France) | © AIRportal.hu

Az új ülések (Fotó: Air France)
Az új ülések (Fotó: Air France) | © AIRportal.hu

Az új ülések (Fotó: Air France)

Fejlesztik a fedélzeten felszolgált ital és ételkínálatot is

Fotó: Air France | © AIRportal.hu

Fotó: Air France

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A Business osztályon még a legrövidebb járatokon is teljes reggelit (kávé, tea, gyümölcslé, pékáru) kapnak az utazók, más napszakban pedig rágcsálnivalót és hideg élelmet szolgálnak fel.

A hosszabb járatokon welcome drink, meleg ételek, borok, különleges kávék és likőrök is szerepelnek az ajánlatban. A süteményeket és a ropogós kenyeret minden járaton egyenesen a sütőből kivéve szolgálják fel.

A rövid távú utakon az Economy osztályon az utasok nagyméretű croissant-ok, édes vagy sós falatok és több gourmet szendvics közül válogathatnak napszaktól függően.

A hosszú távokon pedig meleg fogásokkal várják az utasokat. A repülés alatt rengeteg alkoholos és alkoholmentes ital áll az utasok rendelkezésére minden kabinban.

A Business és Economy osztályok megújuló üléseit bemutató videó

Forrás: Air France Youtube csatorna

Előbb-utóbb lesz fedélzeti Wifi internet-hozzáférés is

Az Air France az Orange vállalattal együttműködve rövidesen lehetővé teszik, hogy az utasok internetezzenek, emailt olvassanak, TV-t vagy sorozatot nézzenek a fedélzeti WIFI szolgáltatás segítségével. 2015 nyarától egy három hónapos teszt időszakban az Orange és az Air France ingyenes Wi-Fi hozzáférést biztosít két Airbus A320-as járatra a rövid és középtávú utakon.

Economy Flex – 2015 januárjától

A díjak tekintetében az Air France új, személyre szabott ajánlatokat dolgozott ki az üzleti utasoknak. Az Economy Flex névre hallgató szolgáltatás jegyei 2015 januárjától vásárolhatóak az áprilisban induló járatokra. A hatékonyság, gyorsaság és a teljes flexibilitás garantált az alábbi kedvezményekkel:

  • A jegyek módosíthatók és visszaválthatók extra költség nélkül, ugyanazon az osztályon belül;
  • Az utasok korábbi időpontban induló járatot is választhatnak az eredetileg lefoglaltnál, ugyanazon a napon, extra költség nélkül, a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében;
  • Hozzáférés a Skypriority szolgáltatásokhoz a gyors és kényelmes reptéri élményért;
  • A fedélzeten az utasok rendszerint az Economy kabin elejében kapnak helyet, így elsőbbséget élveznek be és kiszálláskor;
  • Az új ajánlat más elérhető díjakkal is kombinálható. Például az utasok foglalhatnak “Economy Flex” áron odaút jegyet, és “Mini” díjas jegyet a visszaútra;
  • Egy poggyász, ami nem több 23 kilónál díjmentesen felvihető a csomagtérbe. Egy 12 kilót nem meghaladó táska és kiegészítő (kézitáska, laptop, kamera) pedig felvihető a fedélzetre, a kabinba;
  • Lehetőség nyílik mérföldeket szerezni a Flying Blue törzsutas programjának égisze alatt.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!