A GLOBAIR Hungary Kft. új Country Manager-t nevezett ki Cahana János személyében. Cahana augusztus 11-től átvette az Air Malta és a Cathay Pacific légitársaságok Sales Manager feladatkörét is a leköszönő Lehotai Zsófiától.

Cahana János mostani kinevezése előtt az Otthon Centrum Ingatlanközvetítő hálózat 5. kerületi irodájának volt Unit Managere, előtte vállalatvezetési, üzletfejlesztési és marketing tanácsadóként dolgozott többek között olyan kliensekkel mint a Colliers International, a Blue Ridge Partners, a Boardwalk Realty, és a Trontech Consulting Inc. Cahana tanulmányait az Amerikai Egyesült Államokban végezte, legmagasabb végzettsége Master of Business Administration (MBA), melyet a Phoenix, AZ-i egyetemen szerzett.

Cahana sokoldalú vállalatvezetési és üzletfejlesztési tapasztalatától a GLOBAIR a belső operatív működés hatékonyabb megszervezését, a meglévő partnerek jobb minőségű képviseletét, illetve új lehetőségek felkutatását várja.

A GLOBAIR Hungary Kft. látja el az Air Malta légitársaság magyarországi, a Cathay Pacific légitársaság magyarországi, horvátországi, illetve szlovéniai, valamint az Emirates légitársaság magyarországi képviseletét. A GLOBAIR Hungary Kft. képviseli továbbá a Hertz International-t illetve a Marriott International szállodaláncot is.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!