Új fedélzeti étel és italkínálatot vezetett be az Egyesült Államok és Izrael között közlekedő járatain a United Airlines: az utasok megújult kóser menüből választhatnak.

A légitársaság a Newark, San Francisco és Washington repülőterekről induló, Tel Avivba érkező járatokon kínálja a zsidó hagyományoknak megfelelően elkészített ételeket és italokat.

A New Jersey-i székhelyű élelmiszer-szolgáltatóval, a Freskóval együttműködve, a Newark és Tel-Aviv közötti járatokon teljesen új menüt kínálnak. Az opciók között szerepelnek olyan ételek, mint a friss bagel, sajtos omlett, csirke marsala mártásban, káposzta-quinoa burger, valamint hagyományos pékáru, például rugelach és fekete-fehér sütemény.

Forrás: United Airlines

A fent említett újdonságok mellett a légitársaság kóser gyerekmenüt is tesztel egyes útjain: ha ezek elnyerik a fiatalok tetszését, szintén elérhetők lesznek a Tel Avivba tartó járatokon.

Az ételek mellett új kóser borok és kávé is megjelennek a kínálatban, emellett a Polaris és United Premium Plus tagok számára elérhetők kóser snackek is.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.