Új mobilalkalmazást kínál utasai számára a Qatar Airways. Lényegében az összes okostelefonos és táblagépes platformon elérhető szolgáltatás segítségével a felhasználók könnyedén válogathatnak a légitársaság járatkínálatból, foglalást tehetnek és az egyes járatok aktuális státuszát is lekérdezhetik.

Az okostelefonok és táblagépek rohamos térnyerésével lépést tartva egyre több légitársaság kínál utasainak az ilyen készülékeken elérhető alkalmazást. Nem csoda, hiszen a repülőterek, szállodák, vagy éppen az otthoni Wi-Fi hálózat adta kényelmet egyre többen veszik igénybe internetezésre is alkalmas mobiltelefonjaikon keresztül.

A kényelem és magas fokú szolgáltatási színvonal kapcsán pedig kinek ne jutna eszébe a Világ ötcsillagos légitársaságaként ismert Qatar Airways, amely februártól rögtön mindhárom legnépszerűbb okostelefonos platformon, így a Blackberry-n, az iPhone-on és az Android-on is felkínálja a mobilalkalmazása nyújtotta szolgáltatások széles tárházát. A Qatar Airways megújult mobilkommunikációs honlapja szükség esetén bármilyen más, internet böngészésre alkalmas mobilkészüléken is elérhető.

Az új mobilalkalmazás főmenüje (Forrás: Qatar Airways)

Az angol nyelven működő alkalmazás segítségével a felhasználó számára lehetőség nyílik a Qatar Airways folyamatosan bővülő, jelenleg 124 desztinációt kínáló útvonalhálózatában való böngészésre, járatfoglalásra, járatok státuszának, valamint a légitársaság képviselet címeinek és elérhetőségeinek lekérdezésére is.

A kedvezményes árajánlatokat és promóciókat tartalmazó hírlevél opció mellett igen hasznos lehet a mobil check-in funkció is. A Privilege Club tagok saját azonosítójukkal ráadásul gyorsított eljárásban foglalhatják le jegyeiket.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Akbar Al Baker, a Qatar Airways vezérigazgatója úgy fogalmazott új mobilalkalmazásuk bevezetése kapcsán, hogy vállalata folyamatosan keresi a módját, hogy új és izgalmas szolgáltatásokat kínáljon ügyfelei számára.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!