Új útvonalat nyit Budapest és Koppenhága között a Ryanair. Az új koppenhágai útvonal 2015. október 25-én indul és naponta fog közlekedni.

Repülőjegyek az új járatra 5999Ft-os bevezető áron 2015 április 22-től, holnaptól lesznek elérhetőek a légitársaság weboldalán. Jegyek a bevezető ár péntekig, 2015. április 24-ig lesznek foglalhatóak.

Katarzyna Gaborec McEvoy, a Ryanair magyarországi helyettes Sales és Marketing Managere elmondta: „A Ryanair örömmel jelenti be, hogy októbertől új útvonalat nyit Budapest és Koppenhága között, amely naponta fog közlekedni és holnaptól lesz fogloalható.

A magyar fogyasztók és látogatók már korábban is a Ryanair-t választották alacsony áraink, az iparágban vezető ügyfélszolgálatunk és kiváló útvonalhálózatunk miatt.

Továbbfejlesztett weboldalunkon és kiváló új mobil applikációnkon mostantól egy dán útvonalat is foglalhatnak Budapestről Koppenhágába; felvihetnek egy második poggyászt a repülőgépre; élvezhetik az előzetes férőhelykiosztást; igénybe vehetik Family Extra és Business Plus szolgáltatásainkat; valamint használhatják személyes elektromos eszközeiket a repülés minden szakaszában, mivel a Ryanair továbbra is többet nyújt a legalacsonyabb áraknál.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az új Budapest-Koppenhága útvonal megünneplésére 2016. január 31-ig közlekedő járatainkra már 5999 Ft-os ártól elérhetővé teszünk helyeket, amelyek péntek éjfélig (2015. április 24-ig) lesznek foglalhatóak.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!