A Finnair járatain 2013. március 31-től Antalyába, Palma De Mallorcára, vagy akár Tel Avivba is el lehet jutni Helsinkiből átszállás nélkül, valamint több útciélra jelentős járatsűrítést jelentett be a légitársaság.

Palma De Mallorcára az első járat június 5-én, szerdán fog elindulni. Hetente két járat fog repülni erre a desztinációra, a másik járatpár vasárnaponként fogja szállítani a nyaralni vágyókat Spanyolországba. Azonban akár üzleti utasokról, akár turistákról van szó a járat menetrendje tökéletesen illeszkedik majd a Helsinkiből Oroszországba és több balti országba induló járatokhoz is.

A légitársaság korábban már bejelentett két, nem európai úti célt is, mégpedig Xi’an, és Hanoi városát június 14., illetve 15-től.

A Törökországban található Antalya városát 2 nappal később, június 7-től lehet elérni a finn fővárosból az új, menetrend szerinti járattal. Ez a járat is heti kétszer fog közlekedni, az egyik csütörtökön, míg a következő szintén vasárnaponként fog repülni a népszerű üdülőhelyre.

A tel-avivi járat hetente kétszer fog közlekedni június 7-től a csütörtöki, illetve pénteki napokon, egészen október 26-ig. Az új járatokon kívül az alábbi városokba sűrűbben fognak ellátogatni a Finnair repülőgépei: Malaga, Barcelona, és Madrid.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!