Az Emirates SkyCargo megfizethető és környezetbarát technológiát vezet be hőre érzékeny áruk, így például gyógyszeripari termékek szállítására. A White Cover Advanced újgenerációs technológia kemény védőborítást képez, így biztosítja a szállítmányok ellenőrzött hőmérsékleten és szigetelt csomagolásban történő szállítását – közölte lapunkkal a légitársaság.

Forrás: Emirates | © AIRportal.hu

Forrás: Emirates

A DuPont vállalat által szabadalmaztatott Tyvek® elnevezésű, nagy sűrűségű polietilénből készült White Cover Advanced kemény védőborítást képez a teljes csomag körül, megóvva a szállított termékeket a külső hőmérséklet, illetve a napfény káros hatásaitól.

A speciális védőburok vízálló, ugyanakkor légáteresztő is, így a termékeket a párásodás vagy a kiszáradás veszélye sem fenyegeti. A White Cover Advanced súlya még az Emirates legnagyobb utasszállító gépén használt raklapon is mindössze három kilogramm, a felhelyezése pedig gyors és hatékony – két ember mindössze nyolc perc alatt körbe tudja tekerni vele a szállítmányt. Az anyag mindemellett 100%-ban újrahasznosítható.

Így működik a csoda-csomagolás

Forrás: Emirates

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

„A gyógyszeripar évente több mint egy billió dollár értkében szállít termékeket. Az ezüstbevonat technológiát alkalmazó White Cover Advanced megbízható és megfizethető megoldást kínál arra, hogy megóvjuk ezeket a rakományokat a légi szállítás közbeni hőingadozás veszélyétől” – mondta el Henrik Ambak, az Emirates Cargo Operations Worldwide alelnöke.

Az Emirates SkyCargo úttörő az áruk védelmét szolgáló technológiák fejlesztésében. A White Cover és a White Cover Advanced mellett további három szolgáltatást kínál a romlandó termékek szállítására. A Cool Chain Premium, a Cool Chain Advanced és a Cool Chain Standard megoldások mindegyikét a megrendelők különböző igényeinek megfelelően alakították ki.

Ezen felül a vállalat különleges szolgáltatása a Cool Dolly is, amellyel a szállítmányokat a repülőgéptől a hűtőraktárokig fuvarozzák, miközben megtartják a rakomány minőségének megőrzéséhez szükséges hőmérsékletet, akár -20 fokig. Az utóbbi szolgáltatások az Al Maktoum Nemzetközi Repülőtéren és a Dubaji Nemzetközi Repülőtéren vehetők igénybe.

Az Emirates SkyCargo az ügyfelek elégedettségét innovációval, rugalmassággal és a szolgáltatások folyamatos finomításával éri el. A légitársaság 236 utasszállítóból álló flottájának belly cargo kapacitása mellett az Emirates SkyCargo 15 gépből álló teherszállító flottával is rendelkezik, amelyből 13 Boeing 777F típusú, 2 pedig Boeing 747-400 típusú repülőgép.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!